Kreta

Appartement Marinet
Geef uw mening

Appartement Marinet

Midden in het centrum van Chersonissos, omgeven door vele leuke winkeltjes, bars en restaurants, ligt het nette appartementencomplex Marinet. Na een korte wandeling sta je al op het heerlijke strand van deze

leuke badplaats. Geniet van de vele mogelijkheden die Chersonissos jou te bieden heeft!

Lees meer over deze accommodatie

2 aanbiedingen voor Appartement Marinet in Chersonissos, Griekenland

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
VayaZie site aanbieder€ 325,00vrije keuze
Jiba-zomerZie site aanbieder€ 340,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (2)
  • Foto's (2)
Dit nette appartementencomplex ligt midden in Chersonissos, een ideale plek om kennis te maken met dit leuke dorp!Midden in het centrum van Chersonissos vindt u Appartementen Marinet. Wanneer u de deur uitstapt, staat u direct aan de bekende hoofdweg met al haar leuke winkeltjes, bars en restaurants. Ook voor de zonaanbidders heeft dit appartementencomplex een uitstekende ligging want op slechts circa 50 meter afstand is het strand gelegen. Bent u echt iemand die houdt van gezelligheid en drukte? Dan hoeft u zich in Appartementen Marinet geen seconde te vervelen! Rondom het appartement ligt een tuin met een zwembad met lekkere ligbedden. 's Avonds is het heerlijk om op het balkon te zitten en te kijken naar de gezellige straat van Chersonissos vol met winkeltjes en restaurants! Kortom: een prima keuze met een uitstekende ligging!
 Lees meer bij Jiba-zomer
Midden in het centrum van Chersonissos, omgeven door vele leuke winkeltjes, bars en restaurants, ligt het nette appartementencomplex Marinet. Na een korte wandeling sta je al op het heerlijke strand van deze leuke badplaats. Geniet van de vele mogelijkheden die Chersonissos jou te bieden heeft!
 Lees meer bij Vaya
Uw zomervakantie in Appartement Marinet, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Appartement Marinet (Bron: vaya)
  • Appartement Marinet
  • Appartement Marinet