Kreta

Appartement Ifigenia
Geef uw mening

Appartement Ifigenia

Appartementen Ifigenia ligt net buiten de drukte van het centrum van Chersonissos en heeft een leuk zwembad om bij te relaxen. Dit is een leuk, kleinschalig complex voor mensen die een rustig

verblijf wensen. U heeft ?s avonds wel de mogelijkheid om de drukte in het centrum van de stad op te zoeken. Uiteraard raden wij u aan om een dag op het strand door te brengen of om met een huurauto het eiland te verkennen.

Lees meer over deze accommodatie

2 aanbiedingen voor Appartement Ifigenia in Chersonissos, Griekenland

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
SunwebZie site aanbieder€ 329,00vrije keuze
X-travelZie site aanbieder€ 359,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (2)
  • Foto's (3)
Appartementen Ifigenia ligt net buiten de drukte van het centrum van Chersonissos en heeft een leuk zwembad om bij te relaxen. Dit is een leuk, kleinschalig complex voor mensen die een rustig verblijf wensen. U heeft ?s avonds wel de mogelijkheid om de drukte in het centrum van de stad op te zoeken. Uiteraard raden wij u aan om een dag op het strand door te brengen of om met een huurauto het eiland te verkennen.
 Lees meer bij Sunweb
Het sfeervolle Appartementencomplex Ifigenia ligt net buiten de drukte van het centrum. Je kunt hier relaxed genieten van het heerlijke zwembad. De gastvrije eigenaren zorgen ervoor dat je je er gelijk thuis voelt. Het gezellige uitgaansgebied is gemakkelijk te voet of per bus te bereiken.
 Lees meer bij X-travel
Uw zomervakantie in Appartement Ifigenia, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Appartement Ifigenia (Bron: sunweb)
  • Appartement Ifigenia
  • Appartement Ifigenia
  • Appartement Ifigenia