Kreta

Appartement Ida Village I En Ii
Geef uw mening

Appartement Ida Village I En Ii

Gelegen op een heuvel tegenover Star Beach ligt het prachtige en geliefde appartementencomplex Ida Village I and II. Ida Village is recentelijk gerenoveerd, gebouwd als een Kretenzer dorpje en ligt op loopafstand

van het centrum en strand van Chersonissos. De appartementen zijn van alle gemakken voorzien, het personeel is vriendelijk en biedt u een goede service. 's Avonds kunt u bij de bar heerlijke cocktails drinken. Een echte aanrader voor jong en oud!

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Appartement Ida Village I En Ii in Chersonissos, Griekenland

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
SunwebZie site aanbieder€ 274,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (2)
  • Foto's (4)
Gelegen op een heuvel tegenover Star Beach ligt het prachtige en geliefde appartementencomplex Ida Village I and II. Ida Village is recentelijk gerenoveerd, gebouwd als een Kretenzer dorpje en ligt op loopafstand van het centrum en strand van Chersonissos. De appartementen zijn van alle gemakken voorzien, het personeel is vriendelijk en biedt u een goede service. 's Avonds kunt u bij de bar heerlijke cocktails drinken. Een echte aanrader voor jong en oud!
 Lees meer bij Sunweb
Appartementen Ida Village I and II is een erg geliefd complex en al jaren populair bij vele Nederlandse gasten. Ida Village is recentelijk gerenoveerd, gebouwd als een Kretenzer dorpje en ligt op loopafstand van het centrum en strand van Chersonissos. Een echte aanrader voor jong en oud!
Uw zomervakantie in Appartement Ida Village I En Ii, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Appartement Ida Village I En Ii (Bron: sunweb)
  • Appartement Ida Village I En Ii
  • Appartement Ida Village I En Ii
  • Appartement Ida Village I En Ii
  • Appartement Ida Village I En Ii