Kreta

Appartement Ida Village I and II
Geef uw mening

Appartement Ida Village I and II

De rustig gelegen appartementen van Ida Village I and II gaan ervoor zorgen dat je een heerlijke†vakantie tegemoet gaat. Deze gezellige appartemenen hebben de perfecte combinatie van een rustige omgeving met een

levendige badplaats binnen handbereik. De drukte is zelf op te zoeken, maar een dagje bijkomen aan het zwembad valt ook zeker onder de mogelijkheden.Het complex is omringd door een groene tuin. Voor de sportievelingen onder ons, is er een tennisbaan aanwezig waar je je energie goed kwijt kunt.

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Appartement Ida Village I And II in Chersonissos, Griekenland

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
Jiba-zomerZie site aanbieder€ 315,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
De rustig gelegen appartementen van Ida Village I and II gaan ervoor zorgen dat je een heerlijke†vakantie tegemoet gaat. Deze gezellige appartemenen hebben de perfecte combinatie van een rustige omgeving met een levendige badplaats binnen handbereik. De drukte is zelf op te zoeken, maar een dagje bijkomen aan het zwembad valt ook zeker onder de mogelijkheden.Het complex is omringd door een groene tuin. Voor de sportievelingen onder ons, is er een tennisbaan aanwezig waar je je energie goed kwijt kunt.
 Lees meer bij Jiba-zomer
Uw zomervakantie in Appartement Ida Village I And II, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Appartement Ida Village I And II (Bron: jiba-zomer)
  • Appartement Ida Village I And II