Kreta

Appartement Golden Valentin
Geef uw mening

Appartement Golden Valentin

De eigenaren van dit complex doen erg veel om het de gasten naar de zin te maken, zoals het wekelijks organiseren van een barbecue. Het appartementencomplex Golden Valentin ligt op een helling

net buiten het centrum van Chersonissos. Ontspannen kunt u bij het leuke bijbehorende zwembad, maar u kunt uiteraard ook naar het strand van Chersonissos gaan of naar het spectaculaire zwembadcomplex Star Beach. Uiteraard moet u er 's avonds even uit voor een hapje en een drankje in het centrum!

Lees meer over deze accommodatie

4 aanbiedingen voor Appartement Golden Valentin in Chersonissos, Griekenland

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
SunwebZie site aanbieder€ 349,00vrije keuze
X-travelZie site aanbieder€ 349,00vrije keuze
GogonlZie site aanbieder€ 369,00vrije keuze
Gogo-algemeenZie site aanbieder€ 369,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (3)
  • Foto's (7)
Het appartementencomplex Golden Valentin ligt op een helling net buiten het centrum en is een super leuk complex voor jongeren. Er hangt een gezellige sfeer en er wordt één keer per week een barbecue georganiseerd. Er is een zwembad voor de nodige verkoeling en er zijn genoeg ligbedden, zodat je hier met je vrienden de hele dag goed kunt vertoeven!
 Lees meer bij Gogonl
De eigenaren van dit complex doen erg veel om het de gasten naar de zin te maken, zoals het wekelijks organiseren van een barbecue. Het appartementencomplex Golden Valentin ligt op een helling net buiten het centrum van Chersonissos. Ontspannen kunt u bij het leuke bijbehorende zwembad, maar u kunt uiteraard ook naar het strand van Chersonissos gaan of naar het spectaculaire zwembadcomplex Star Beach. Uiteraard moet u er 's avonds even uit voor een hapje en een drankje in het centrum!
 Lees meer bij Sunweb
Op zoek naar een appartement in het altijd levendige Chersonissos? Het appartementencomplex Golden Valentin ligt op een helling net buiten het centrum en is een erg leuk complex voor jongeren. De eigenaar zorgt voor een zeer goede sfeer en er wordt één keer per week een gezellige barbecue georganiseerd. Er is een zwembad voor een frisse duik en er zijn genoeg ligbedden, zodat je hier met je vrienden de hele dag goed kunt vertoeven!
 Lees meer bij X-travel
Uw zomervakantie in Appartement Golden Valentin, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Appartement Golden Valentin (Bron: sunweb)
  • Appartement Golden Valentin
  • Appartement Golden Valentin
  • Appartement Golden Valentin
  • Appartement Golden Valentin
  • Appartement Golden Valentin
  • Appartement Golden Valentin
  • Appartement Golden Valentin