Kreta

Appartement Bella Vista
Geef uw mening

Appartement Bella Vista

Appartementen Bella Vista is rustig gelegen in het hart van oud-Chersonissos. In de directe omgeving vind je diverse gezellige tavernes en terrasjes waar je kunt genieten van de Griekse sfeer. Het nieuwe

centrum van Chersonissos bevindt zich op 3 kilometer en het strand op 4 kilometer afstand. Hier kun je heerlijk genieten van een ontspannen vakantie!

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Appartement Bella Vista in Chersonissos, Griekenland

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
Jiba-zomerZie site aanbieder€ 335,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (2)
  • Foto's (2)
Appartementen Bella Vista zijn heerlijk rustig gelegen in het hart van het gezellige oud-Chersonissos.Het kleine appartementencomplex Bella Vista ligt in oud-Chersonissos vlakbij Koutouloufari en Piskopiano. In de directe omgeving vind je het gezellige dorpsplein met diverse sfeervolle tavernes waar je de echte Griekse sfeer kunt proeven. Het drukke uitgaansleven in het nieuwe centrum van Chersonissos vind je op circa 3 kilometer en het strand bereik je na 4 kilometer. De dichtstbijzijnde supermarkt is op korte afstand gelegen. De gemoedelijke sfeer in Appartementen Bella Vista zorgt ervoor dat je hier helemaal tot rust kunt komen. De ligbedden nodigen je uit om heerlijk te genieten van de Griekse zon en een duik in het zwembad zorgt voor de nodige verkoeling. De gezellige bar van het complex is tot in de late uurtjes open, maar je kunt ook onder het genot van een Griekse wijn lekker nagenieten van de ondergaande zon op jouw eigen balkon.
 Lees meer bij Jiba-zomer
Appartementen Bella Vista is rustig gelegen in het hart van oud-Chersonissos. In de directe omgeving vind je diverse gezellige tavernes en terrasjes waar je kunt genieten van de Griekse sfeer. Het nieuwe centrum van Chersonissos bevindt zich op 3 kilometer en het strand op 4 kilometer afstand. Hier kun je heerlijk genieten van een ontspannen vakantie!
Uw zomervakantie in Appartement Bella Vista, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Appartement Bella Vista (Bron: vaya)
  • Appartement Bella Vista
  • Appartement Bella Vista