Kreta

Appartement Apollo
Geef uw mening

Appartement Apollo

Ben jij klaar voor een supervakantie in Chersonissos? Breng je vakantie door in Appartementen Apollo, waar je optimaal kunt genieten van deze Griekse feestbestemming. De accommodatie is gelegen in het centrum en

naar het strand is het een paar minuutjes lopen. Een ideale ligging dus! Appartementen Apollo beschikt over een heerlijk buitenzwembad, met gratis gebruik van ligstoelen en parasols.

Lees meer over deze accommodatie

3 aanbiedingen voor Appartement Apollo in Chersonissos, Griekenland

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
SunwebZie site aanbieder€ 299,00vrije keuze
X-travelZie site aanbieder€ 334,00vrije keuze
Jiba-zomerZie site aanbieder€ 350,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (3)
  • Foto's (3)
Kunnen de dagen tijdens je vakantie niet lang genoeg duren? In Chersonissos gaat het feest door tot in de kleine uurtjes. Te midden van alle gezelligheid van deze bruisende badplaats, liggen de Appartementen Apollo. Je verblijft hier in comfortabele studio of appartement. Het leuke aan dit appartementencomplex is dat het zwembad zich op het dak bevindt! Terwijl je zwemt of lekker luiert op een ligbedje, heb je een prachtig uitzicht over de felblauwe zee en de daken van Chersonissos. Bij de gezellige bar kun je terecht voor een heerlijke cocktail. Wat wens je nog meer? Je bent ook dol op het strand? Dat komt mooi uit, het complex ligt namelijk op slechts een paar minuten loopafstand van het heerlijke zandstrand, waar je lekker kunt relaxen in het Griekse zonnetje. In de directe omgeving vind je vele sfeervolle restaurantjes, gezellige bars en authentieke winkeltjes. Genoeg ingrediŽnten voor een topvakantie op Kreta!
 Lees meer bij Jiba-zomer

Te midden van alle gezelligheid van de bruisende badplaats Chersonissos, liggen de Appartementen Apollo. U verblijft hier in een comfortabele studio of appartement. Het leuke aan dit appartementencomplex is dat het zwembad zich op het dak bevindt! Terwijl u aan het zwemmeb bent of lekker luiert op een ligbedje, heeft u een prachtig uitzicht over de felblauwe zee en de daken van Chersonissos. Het complex ligt op slechts een paar minuten loopafstand van het heerlijke zandstrand, waar u lekker kunt relaxen in het Griekse zonnetje. In de directe omgeving vindt u vele sfeervolle restaurantjes, gezellige bars en authentieke winkeltjes. Genoeg ingrediŽnten voor een topvakantie op Kreta!

 Lees meer bij Sunweb
Ben jij klaar voor een supervakantie in Chersonissos? Breng je vakantie door in Appartementen Apollo, waar je optimaal kunt genieten van deze Griekse feestbestemming. De accommodatie is gelegen in het centrum en naar het strand is het een paar minuutjes lopen. Een ideale ligging dus! Appartementen Apollo beschikt over een heerlijk buitenzwembad, met gratis gebruik van ligstoelen en parasols.
 Lees meer bij X-travel
Uw zomervakantie in Appartement Apollo, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Appartement Apollo (Bron: x-travel)
  • Appartement Apollo
  • Appartement Apollo
  • Appartement Apollo