Kreta

Appartement Akrogiali
Geef uw mening

Appartement Akrogiali

In Appartementen Akrogiali kun je genieten van de Griekse gastvrijheid van gastheren Nikos en Dimitri. Zij zorgen ervoor dat je je in dit leuke appartementencomplex direct thuisvoelt. Met een schitterend uitzicht op

zee en een heerlijk zwembad, waar je kunt genieten van het zonnetje, is dit complex een uitstekend vakantieadres voor een verblijf op Kreta!

Lees meer over deze accommodatie

2 aanbiedingen voor Appartement Akrogiali in Chersonissos, Griekenland

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
Jiba-zomerZie site aanbieder€ 195,00vrije keuze
Sudtours-lastminuteZie site aanbieder€ 549,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (3)
  • Foto's (4)
Appartementen Akrogiali heeft een uitstekende ligging, in een zijstraatje van de bruisende hoofdstraat van Chersonissos. Ook Star Beach ligt op loopafstand van de appartementen, je kan dus kiezen waar je overdag heen gaat! Vanaf de appartementen kijk je uit over de azuurblauwe zee en het strand ligt op een steenworp afstand.In Akrogiali zorgen de twee gastheren Nikos en Dimitri ervoor dat je je helemaal thuisvoelt! Aan het zwembad kan je heerlijk genieten van de Griekse zon. Bij de gezellige poolbar kan je verkoeling zoeken en heb je een schitterend uitzicht over zee. Ervaar zelf de Griekse gastvrijheid en geniet van het bruisende Chersonissos!
 Lees meer bij Jiba-zomer
<p><span>Appartementen Akrogiali heeft een ideale ligging, in een van de zijstraatjes van de hoofdstraat van Chersonissos. Vanuit de appartementen heeft u een schitterend uitzicht over de azuurblauwe zee en het strand. Het strand is op loopafstand gelegen, waardoor u binnen enkele minuten op uw handoek ligt en van de ruisende zee kunt genieten. Ervaar de Griekse gastvrijheid van de gastheren Nikos en Dimitri en geniet van al het mooie dat Chersonissos te bieden heeft.</span></p>
 Lees meer bij Sudtours-lastminute
In Appartementen Akrogiali kun je genieten van de Griekse gastvrijheid van gastheren Nikos en Dimitri. Zij zorgen ervoor dat je je in dit leuke appartementencomplex direct thuisvoelt. Met een schitterend uitzicht op zee en een heerlijk zwembad, waar je kunt genieten van het zonnetje, is dit complex een uitstekend vakantieadres voor een verblijf op Kreta!
Uw zomervakantie in Appartement Akrogiali, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Appartement Akrogiali (Bron: vaya)
  • Appartement Akrogiali
  • Appartement Akrogiali
  • Appartement Akrogiali
  • Appartement Akrogiali