Kreta

Appartement Akrigioli
Geef uw mening

Appartement Akrigioli

Appartementen Akrogiali heeft een uitstekende ligging, in een zijstraatje van de bruisende hoofdstraat van Chersonissos. Ook Star Beach ligt op loopafstand van de appartementen, je kan dus kiezen waar je overdag heen

gaat! Vanaf de appartementen kijk je uit over de azuurblauwe zee en het strand ligt op een steenworp afstand.In Akrogiali zorgen de twee gastheren Nikos en Dimitri ervoor dat je je helemaal thuisvoelt! Aan het zwembad kan je heerlijk genieten van de Griekse zon. Bij de gezellige poolbar kan je verkoeling zoeken en heb je een schitterend uitzicht over zee. Ervaar zelf de Griekse gastvrijheid en geniet van het bruisende Chersonissos!

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Appartement Akrigioli in Chersonissos, Griekenland

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
Jiba-zomerZie site aanbieder€ 215,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
Appartementen Akrogiali heeft een uitstekende ligging, in een zijstraatje van de bruisende hoofdstraat van Chersonissos. Ook Star Beach ligt op loopafstand van de appartementen, je kan dus kiezen waar je overdag heen gaat! Vanaf de appartementen kijk je uit over de azuurblauwe zee en het strand ligt op een steenworp afstand.In Akrogiali zorgen de twee gastheren Nikos en Dimitri ervoor dat je je helemaal thuisvoelt! Aan het zwembad kan je heerlijk genieten van de Griekse zon. Bij de gezellige poolbar kan je verkoeling zoeken en heb je een schitterend uitzicht over zee. Ervaar zelf de Griekse gastvrijheid en geniet van het bruisende Chersonissos!
 Lees meer bij Jiba-zomer
Uw zomervakantie in Appartement Akrigioli, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Appartement Akrigioli (Bron: jiba-zomer)
  • Appartement Akrigioli