Kreta

Aparthotel Eri Beach & Village
Geef uw mening

Aparthotel Eri Beach & Village

Heeft u ook zo?n zin in een prettige vakantie waar u onbezorgd kan genieten? Aparthotel Eri Beach & Village staat voor u klaar. Een warm welkom staat garant voor een goed begin

van uw vakantie. Hier kunt u in ieder geval op rekenen bij aankomst. Het complex is rijk aan faciliteiten waardoor er voor jong en oud altijd wat te beleven valt. Zoekt u liever de rust op met een relaxte sfeer of gaat u graag de levendige omgeving verkennen? Beide is mogelijk.

Lees meer over deze accommodatie

4 aanbiedingen voor Aparthotel Eri Beach & Village in Chersonissos, Griekenland

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
SunwebZie site aanbieder€ 359,00vrije keuze
X-travelZie site aanbieder€ 449,00vrije keuze
GogonlZie site aanbieder€ 469,00vrije keuze
Gogo-algemeenZie site aanbieder€ 469,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (3)
  • Foto's (6)
De ligging direct naast het Star Beach-terrein, waar de meest vette GOGO- en TMF-feesten gegeven worden, is echt ideaal. Dit in combinatie met de vele faciliteiten van Eri Beach Village en het verblijf op basis van all-inclusive maakt dit hotel tot een topper.
 Lees meer bij Gogonl
Heeft u ook zo?n zin in een prettige vakantie waar u onbezorgd kan genieten? Aparthotel Eri Beach & Village staat voor u klaar. Een warm welkom staat garant voor een goed begin van uw vakantie. Hier kunt u in ieder geval op rekenen bij aankomst. Het complex is rijk aan faciliteiten waardoor er voor jong en oud altijd wat te beleven valt. Zoekt u liever de rust op met een relaxte sfeer of gaat u graag de levendige omgeving verkennen? Beide is mogelijk.
 Lees meer bij Sunweb
Gegarandeerd een supervakantie in Aparthotel Eri Beach Village. Het complex beschikt over vele faciliteiten en ligt direct naast het Star Beach-terrein, waar je je de hele dag kunt vermaken op de beat van de muziek, in het zwembad of met watersporten. Over het eten hoef je niet na te denken, want je verblijft hier op basis van all-inclusive.
 Lees meer bij X-travel
Uw zomervakantie in Aparthotel Eri Beach & Village, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Aparthotel Eri Beach & Village (Bron: sunweb)
  • Aparthotel Eri Beach & Village
  • Aparthotel Eri Beach & Village
  • Aparthotel Eri Beach & Village
  • Aparthotel Eri Beach & Village
  • Aparthotel Eri Beach & Village
  • Aparthotel Eri Beach & Village