Kreta

Aparthotel Elmi Suites
Geef uw mening

Aparthotel Elmi Suites

Aparthotel Elmi Suites zijn modern ingerichte kamers. Het zwembad en mooie zonneterras zorgen ervoor dat het verblijf zeker aangenaam is. Het centrum is wat verder weg gelegen, maar met een lekkere wandeling

bent u hier zo. Met een aantal minuten lopen komt u bij het warm zandstrand. Hier geniet u van de zon, zee en het strand.

Lees meer over deze accommodatie

3 aanbiedingen voor Aparthotel Elmi Suites in Chersonissos, Griekenland

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
SunwebZie site aanbieder€ 364,00vrije keuze
GogonlZie site aanbieder€ 504,00vrije keuze
Gogo-algemeenZie site aanbieder€ 504,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (3)
  • Foto's (4)
<p>Aparthotel Elmi Suites beschikt over modern ingerichte kamers. Je kunt op het zonneterras lekker relaxen bij het zwembad. Voor wat afwisseling zit je binnen een paar minuten op het strand! Het leuke centrum is wat verder weg gelegen, maar is zelfs lopend toch gemakkelijk te bereiken. Geniet hier van zon, zee en strand!</p>
 Lees meer bij Gogo-algemeen
Aparthotel Elmi Suites beschikt over modern ingerichte kamers. Je kunt op het zonneterras lekker relaxen bij het zwembad. Voor wat afwisseling zit je binnen een paar minuten op het strand! Het leuke centrum is wat verder weg gelegen, maar is zelfs lopend toch gemakkelijk te bereiken. Geniet hier van zon, zee en strand!
 Lees meer bij Gogonl
Aparthotel Elmi Suites zijn modern ingerichte kamers. Het zwembad en mooie zonneterras zorgen ervoor dat het verblijf zeker aangenaam is. Het centrum is wat verder weg gelegen, maar met een lekkere wandeling bent u hier zo. Met een aantal minuten lopen komt u bij het warm zandstrand. Hier geniet u van de zon, zee en het strand.
 Lees meer bij Sunweb
Uw zomervakantie in Aparthotel Elmi Suites, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Aparthotel Elmi Suites (Bron: sunweb)
  • Aparthotel Elmi Suites
  • Aparthotel Elmi Suites
  • Aparthotel Elmi Suites
  • Aparthotel Elmi Suites