Kreta

Hotel Oasis
Geef uw mening

Hotel Oasis

Dit is nu echt een vakantieverblijf waar je de typisch Griekse sfeer proeft. Hotel Oasis ligt in het rustige badplaatsje Anissaras, vlakbij een prachtig breed zandstrand. Het hotel is gebouwd in de

authentieke, Griekse stijl en wordt omgeven door een prachtige tuin. Het heerlijke zwembad nodigt je uit om een verfrissende duik te nemen. Sportievelingen kunnen lekker een balletje slaan op de tennisbaan. De eigenaren zijn zeer gastvij en zorgen ervoor dat het je aan niets ontbreekt. 's Avonds kun je genieten van een heerlijk diner, waarin de eigen verbouwde groenten van de eigenaar worden verwerkt! Wil je er eens lekker een dagje op uit? Huur dan een scooter of auto en ontdek de prachtige omgeving. Voor een gezellig avondje uit ben je zo in het bruisende centrum van Chersonissos. Kortom: een ideaal verblijf voor wie heerlijk tot rust wil komen.

Lees meer over deze accommodatie

2 aanbiedingen voor Hotel Oasis in Anissaras , Griekenland

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
VayaZie site aanbieder€ 390,00vrije keuze
FerioZie site aanbieder€ 429,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (2)
  • Foto's (3)
Idyllisch hotel in een prachtige omgeving en met een mooie tuin. Dichtbij het fijne zandstrand van Anissaras.
 Lees meer bij Ferio
Dit is nu echt een vakantieverblijf waar je de typisch Griekse sfeer proeft. Hotel Oasis ligt in het rustige badplaatsje Anissaras, vlakbij een prachtig breed zandstrand. Het hotel is gebouwd in de authentieke, Griekse stijl en wordt omgeven door een prachtige tuin. Het heerlijke zwembad nodigt je uit om een verfrissende duik te nemen. Sportievelingen kunnen lekker een balletje slaan op de tennisbaan. De eigenaren zijn zeer gastvij en zorgen ervoor dat het je aan niets ontbreekt. 's Avonds kun je genieten van een heerlijk diner, waarin de eigen verbouwde groenten van de eigenaar worden verwerkt! Wil je er eens lekker een dagje op uit? Huur dan een scooter of auto en ontdek de prachtige omgeving. Voor een gezellig avondje uit ben je zo in het bruisende centrum van Chersonissos. Kortom: een ideaal verblijf voor wie heerlijk tot rust wil komen.
 Lees meer bij Vaya
Uw zomervakantie in Hotel Oasis, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Hotel Oasis (Bron: vaya)
  • Hotel Oasis
  • Hotel Oasis
  • Hotel Oasis