Kreta

Hotel Kosta Mare Palace Resort & Spa
Geef uw mening

Hotel Kosta Mare Palace Resort & Spa

Vakantie is bedoeld om weer even op te laden, te genieten en te ontspannen op uw eigen manier. En waar kan dat beter dan in een uitgebreid all inclusive hotel zoals Hotel

Kosta Mare Palace! Prachtig gelegen aan het strand vlak bij het authentieke dorpje Analipsis. Of u nu lekker wilt relaxen bij een van de zwembaden of graag meedoet met het enthousiaste animatieteam, de keuze is helemaal aan u. Wat u echter niet mag missen is een lunch in de traditionele Griekse taverne aan het strand.

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Hotel Kosta Mare Palace Resort & Spa in Anissaras , Griekenland

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
SunwebZie site aanbieder€ 489,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
Vakantie is bedoeld om weer even op te laden, te genieten en te ontspannen op uw eigen manier. En waar kan dat beter dan in een uitgebreid all inclusive hotel zoals Hotel Kosta Mare Palace! Prachtig gelegen aan het strand vlak bij het authentieke dorpje Analipsis. Of u nu lekker wilt relaxen bij een van de zwembaden of graag meedoet met het enthousiaste animatieteam, de keuze is helemaal aan u. Wat u echter niet mag missen is een lunch in de traditionele Griekse taverne aan het strand.
 Lees meer bij Sunweb
Uw zomervakantie in Hotel Kosta Mare Palace Resort & Spa, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Hotel Kosta Mare Palace Resort & Spa (Bron: sunweb)
  • Hotel Kosta Mare Palace Resort & Spa