Kreta

Hotel Knossos Royal Villa
Geef uw mening

Hotel Knossos Royal Villa

Op het Griekse eiland Kreta, waar de natuur nog zijn schoonheid kent en waar de geschiedenis zijn sporen heeft achtergelaten, ligt het kleinschalige villa complex Knossos Royal Village die u een zomer

beloofd om van te genieten! De villa's hebben de kleur van aardetinten en liggen in een prachtige tuin waar de heerlijke zwembaden u uitnodigen voor een verfrissende duik. Schoonheid vindt u hier overal, zowel binnen in de villa's als in de vele mogelijkheden die u buiten de villas tegenkomt. Wat dacht u van een ontspannende behandeling in het wellnesscenter, een sportactiviteit of heerlijk genieten van een culinaire avond in het restaurant. Knossos Royal Villas heeft alle luxe waar u van droomt!

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland aanbiedingen voor in Anissaras , Kreta, Griekenland. Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
Op het Griekse eiland Kreta, waar de natuur nog zijn schoonheid kent en waar de geschiedenis zijn sporen heeft achtergelaten, ligt het kleinschalige villa complex Knossos Royal Village die u een zomer beloofd om van te genieten! De villa's hebben de kleur van aardetinten en liggen in een prachtige tuin waar de heerlijke zwembaden u uitnodigen voor een verfrissende duik. Schoonheid vindt u hier overal, zowel binnen in de villa's als in de vele mogelijkheden die u buiten de villas tegenkomt. Wat dacht u van een ontspannende behandeling in het wellnesscenter, een sportactiviteit of heerlijk genieten van een culinaire avond in het restaurant. Knossos Royal Villas heeft alle luxe waar u van droomt!
Uw zomervakantie in Hotel Knossos Royal Villa, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Hotel Knossos Royal Villa (Bron: sunweb)
  • Hotel Knossos Royal Villa