Kreta

Hotel Aldemar Royal Mare
Geef uw mening

Hotel Aldemar Royal Mare

Op het eiland waar de Griekse god Zeus is geboren, het eiland dat zeilt in het hart van de Middelandse zee, ligt een fantastisch vakantieoord : Royal Mare Village. Ga relaxen in

's werelds beste thalassotherapy center, geniet van de geheimen van de Griekse keuken. De zon en de zee, warmte en kou, rustig of intensief, sporten of ontspannen, het is hier allemaal mogelijk. In de rustige hotelkamers, op de blauwe stranden, in de turquoise zwembaden, in de stijlvolle restaurants en bars. Royal Mare Village is een charmante accomodatie, ontdek het zelf!

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Hotel Aldemar Royal Mare in Anissaras , Griekenland

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
SunwebZie site aanbieder€ 639,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
Op het eiland waar de Griekse god Zeus is geboren, het eiland dat zeilt in het hart van de Middelandse zee, ligt een fantastisch vakantieoord : Royal Mare Village. Ga relaxen in 's werelds beste thalassotherapy center, geniet van de geheimen van de Griekse keuken. De zon en de zee, warmte en kou, rustig of intensief, sporten of ontspannen, het is hier allemaal mogelijk. In de rustige hotelkamers, op de blauwe stranden, in de turquoise zwembaden, in de stijlvolle restaurants en bars. Royal Mare Village is een charmante accomodatie, ontdek het zelf!
 Lees meer bij Sunweb
Uw zomervakantie in Hotel Aldemar Royal Mare, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Hotel Aldemar Royal Mare (Bron: sunweb)
  • Hotel Aldemar Royal Mare