Kreta

Hotel Aldemar Cretan Village
Geef uw mening

Hotel Aldemar Cretan Village

Appartementen Aldemar Cretan Village is een dorpsachtig resort gelegen in een mooie omgeving vol van bloemen en palmbomen. Er zijn maar liefst vier zwembaden en u kunt gebruikmaken van de ligbedden en

de parasols. Overdag kunt u kiezen uit de vele georganiseerde activiteiten. Voor de kinderen is er een miniclub aanwezig. Na een middag sightseeing of uitrusten bij een van de grote zwembaden kunt u genieten van een drankje in een van de bars van het resort, of de levendige nachtclub.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland aanbiedingen voor in Anissaras , Kreta, Griekenland. Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
Appartementen Aldemar Cretan Village is een dorpsachtig resort gelegen in een mooie omgeving vol van bloemen en palmbomen. Er zijn maar liefst vier zwembaden en u kunt gebruikmaken van de ligbedden en de parasols. Overdag kunt u kiezen uit de vele georganiseerde activiteiten. Voor de kinderen is er een miniclub aanwezig. Na een middag sightseeing of uitrusten bij een van de grote zwembaden kunt u genieten van een drankje in een van de bars van het resort, of de levendige nachtclub.
Uw zomervakantie in Hotel Aldemar Cretan Village, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Hotel Aldemar Cretan Village (Bron: sunweb)
  • Hotel Aldemar Cretan Village