Kreta

Hotel Aquis Blue Marine & Spa
Geef uw mening

Hotel Aquis Blue Marine & Spa

Bent u op zoek naar een rustige vakantiebestemming maar wilt u wel een luxe verblijf met alles erop en eraan? Welkom in Hotel Blue Marine! Aan de ruige kust van dit authentieke

stukje Kreta ligt het gloednieuwe complex op slechts een paar minuten rijden van Agios Nikolaos. Elke dag genieten van het adembenemende uitzicht vanaf het zonneterras en proeven van de verschillende Griekse specialiteiten. Misschien morgen een dagje relaxen in de Spa om even helemaal te ontstressen?

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland aanbiedingen voor in Ahios Nikolaos, Kreta, Griekenland. Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
Bent u op zoek naar een rustige vakantiebestemming maar wilt u wel een luxe verblijf met alles erop en eraan? Welkom in Hotel Blue Marine! Aan de ruige kust van dit authentieke stukje Kreta ligt het gloednieuwe complex op slechts een paar minuten rijden van Agios Nikolaos. Elke dag genieten van het adembenemende uitzicht vanaf het zonneterras en proeven van de verschillende Griekse specialiteiten. Misschien morgen een dagje relaxen in de Spa om even helemaal te ontstressen?
Uw zomervakantie in Hotel Aquis Blue Marine & Spa, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Hotel Aquis Blue Marine & Spa (Bron: sunweb)
  • Hotel Aquis Blue Marine & Spa