Kreta

Appartement Havania
Geef uw mening

Appartement Havania

Appartementen Havania is een gezellig complex met twintig appartementen en een directe ligging aan zee. Vanaf het zwembad heeft u dan ook een schitterend uitzicht over de baai. U kunt hier eindeloos

genieten van het prachtige uitzicht, of lekker ontspannen in de jacuzzi. Dit is een waar paradijs als u niets liever wilt dan genieten van zon, zee, strand!

Lees meer over deze accommodatie

2 aanbiedingen voor Appartement Havania in Ahios Nikolaos, Griekenland

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
SunwebZie site aanbieder€ 369,00vrije keuze
Jiba-zomerZie site aanbieder€ 400,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (2)
  • Foto's (5)
De gezellige†appartementen van Appartementen†Havania hebben een directe ligging aan zee. Vanuit†je appartement kijk†je direct op de prachtige azuurblauwe zee. Wanneer je lekker wilt bijbruinen, is het strand na een korte wandeling al bereikt! Lekker slenteren langs winkeltjes en terrasjes doe je in het leuke centrum van Agios Nikolaos op circa 2500 meter afstand. Vind je de wandeling te lang? Pak dan eens de bus die op slechts enkele minuten van de appartementen stopt.
 Lees meer bij Jiba-zomer
Appartementen Havania is een gezellig complex met twintig appartementen en een directe ligging aan zee. Vanaf het zwembad heeft u dan ook een schitterend uitzicht over de baai. U kunt hier eindeloos genieten van het prachtige uitzicht, of lekker ontspannen in de jacuzzi. Dit is een waar paradijs als u niets liever wilt dan genieten van zon, zee, strand!
 Lees meer bij Sunweb
Uw zomervakantie in Appartement Havania, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Appartement Havania (Bron: sunweb)
  • Appartement Havania
  • Appartement Havania
  • Appartement Havania
  • Appartement Havania
  • Appartement Havania