Kreta

Appartement Candia Park Village
Geef uw mening

Appartement Candia Park Village

Appartementen Candia Park Village is een ruim opgezet en gezellig vakantiedorp. Het is gebouwd tegen een heuvel die uitloopt in een prachtige baai met een zandstrand. Bij het zwembad is een grote

ligweide aanwezig om lekker te zonnen. ook voor kinderen is er veel te beleven, ze kunnen zich uitleven in het kinderbad of met leeftijdsgenootjes spelen in de miniclub. Samen kunt u een partij tafeltennis spelen of watersporten beoefenen. In dit mooie en sfeervolle park hoeft u zich geen minuut te vervelen!

Lees meer over deze accommodatie

2 aanbiedingen voor Appartement Candia Park Village in Ahios Nikolaos, Griekenland

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
SunwebZie site aanbieder€ 469,00vrije keuze
NeckermannZie site aanbieder€ 731,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (2)
  • Foto's (5)
Ontdek de charme van een Kretenzich dorpje in deze ruime, kindvriendelijke appartementen met grote familiekamers. De groene omgeving, panoramische vergezichten en de kleurrijke tuin scheppen een ontspannen vakantiesfeer.
 Lees meer bij Neckermann
Appartementen Candia Park Village is een ruim opgezet en gezellig vakantiedorp. Het is gebouwd tegen een heuvel die uitloopt in een prachtige baai met een zandstrand. Bij het zwembad is een grote ligweide aanwezig om lekker te zonnen. ook voor kinderen is er veel te beleven, ze kunnen zich uitleven in het kinderbad of met leeftijdsgenootjes spelen in de miniclub. Samen kunt u een partij tafeltennis spelen of watersporten beoefenen. In dit mooie en sfeervolle park hoeft u zich geen minuut te vervelen!
 Lees meer bij Sunweb
Uw zomervakantie in Appartement Candia Park Village, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Appartement Candia Park Village (Bron: sunweb)
  • Appartement Candia Park Village
  • Appartement Candia Park Village
  • Appartement Candia Park Village
  • Appartement Candia Park Village
  • Appartement Candia Park Village