Kos

Appartement Sunshine
Geef uw mening

Appartement Sunshine

Nieuwe aanwinst in ons programma, deze keurige appartementen nabij het gezellige centrum van Tigaki! De appartementen zijn rustig gelegen en prima ingericht. De superior appartementen zijn de afgelopen winter zelfs volledig nieuw

gebouwd. Ook voor gezinnen met kinderen is Sunshine prima geschikt, dankzij de leuke glijbaan, het aparte kinderbad en het langzaam aflopende zandstrand van Tigaki op een steenworp afstand. Houdt u juist van wat gezelligheid in de avonduren? Dan ligt de levendige hoofdstraat met diverse bars en winkeltjes op slechts 300 meter afstand. Voor zowel jong als oud kunnen wij deze prijstopper van harte aanbevelen!

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Appartement Sunshine in Tigaki, Griekenland

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
VakantiediscounterZie site aanbieder€ 368,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
Nieuwe aanwinst in ons programma, deze keurige appartementen nabij het gezellige centrum van Tigaki! De appartementen zijn rustig gelegen en prima ingericht. De superior appartementen zijn de afgelopen winter zelfs volledig nieuw gebouwd. Ook voor gezinnen met kinderen is Sunshine prima geschikt, dankzij de leuke glijbaan, het aparte kinderbad en het langzaam aflopende zandstrand van Tigaki op een steenworp afstand. Houdt u juist van wat gezelligheid in de avonduren? Dan ligt de levendige hoofdstraat met diverse bars en winkeltjes op slechts 300 meter afstand. Voor zowel jong als oud kunnen wij deze prijstopper van harte aanbevelen!
 Lees meer bij Vakantiediscounter
Uw zomervakantie in Appartement Sunshine, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Appartement Sunshine (Bron: vakantiediscounter)
  • Appartement Sunshine