Kos

Appartement Socrates
Geef uw mening

Appartement Socrates

Op zoek naar een leuk appartementencomplex op Kos? Kies dan voor een verblijf in Appartementen Socrates in Tigaki. Dit typisch Griekse plaatsje is een goede keus om een relaxte vakantie door te

brengen. Met een supermarkt in het complex kunt u met alle gemak uw eigen lekkernijen kopen. 's Ochtends kunt u lekkere warme broodjes halen voor bij het ontbijt. Geniet overdag bij het zwembad van het heerlijke weer op het eiland. Later op de dag kunt u in de supermarkt een lekker hapje en drankje halen voor 's avonds op het balkon. Geniet ervan!

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Appartement Socrates in Tigaki, Griekenland

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
SunwebZie site aanbieder€ 289,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (2)
Op zoek naar een leuk appartementencomplex op Kos? Kies dan voor een verblijf in Appartementen Socrates in Tigaki. Dit typisch Griekse plaatsje is een goede keus om een relaxte vakantie door te brengen. Met een supermarkt in het complex kunt u met alle gemak uw eigen lekkernijen kopen. 's Ochtends kunt u lekkere warme broodjes halen voor bij het ontbijt. Geniet overdag bij het zwembad van het heerlijke weer op het eiland. Later op de dag kunt u in de supermarkt een lekker hapje en drankje halen voor 's avonds op het balkon. Geniet ervan!
 Lees meer bij Sunweb
Uw zomervakantie in Appartement Socrates, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Appartement Socrates (Bron: sunweb)
  • Appartement Socrates
  • Appartement Socrates