Kos

Appartement Kaloudis (Irena II)
Geef uw mening

Appartement Kaloudis (Irena II)

Appartementen Kaloudis is een speels opgezet vakantieverblijf en een prima adres voor een ontspannen vakantie met het hele gezin! In dit leuke complex hangt een zeer gemoedelijke sfeer. Je verblijft hier in

een ruim opgezette studio of appartement met een eigen balkon of terras. Aan het heerlijke zwembad, dat omringd wordt door een mooie tuin, kun je lekker luieren met een leuk boek en een drankje. Mede door het aparte kinderbad en de leuke speelplaats is dit verblijf zeer geschikt voor kinderen. Zin in een dagje strand? Na een wandeling van 5 minuten bereik je het kindvriendelijke Tigaki-strand. Ook het levendige centrum van de kleine badplaats Tigaki bevindt zich op korte loopafstand. Het is leuk om een auto of fiets te huren en om door de prachtige landelijke omgeving, met akkers, olijfboomgaarden en weilanden, naar het bruisende Kos-Stad te gaan.

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Appartement Kaloudis (Irena II) in Tigaki, Griekenland

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
Jiba-zomerZie site aanbieder€ 340,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
Appartementen Kaloudis is een speels opgezet vakantieverblijf en een prima adres voor een ontspannen vakantie met het hele gezin! In dit leuke complex hangt een zeer gemoedelijke sfeer. Je verblijft hier in een ruim opgezette studio of appartement met een eigen balkon of terras. Aan het heerlijke zwembad, dat omringd wordt door een mooie tuin, kun je lekker luieren met een leuk boek en een drankje. Mede door het aparte kinderbad en de leuke speelplaats is dit verblijf zeer geschikt voor kinderen. Zin in een dagje strand? Na een wandeling van 5 minuten bereik je het kindvriendelijke Tigaki-strand. Ook het levendige centrum van de kleine badplaats Tigaki bevindt zich op korte loopafstand. Het is leuk om een auto of fiets te huren en om door de prachtige landelijke omgeving, met akkers, olijfboomgaarden en weilanden, naar het bruisende Kos-Stad te gaan.
 Lees meer bij Jiba-zomer
Uw zomervakantie in Appartement Kaloudis (Irena II), Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Appartement Kaloudis (Irena II) (Bron: jiba-zomer)
  • Appartement Kaloudis (Irena II)