Kos

Aparthotel Ilios
Geef uw mening

Aparthotel Ilios

Het ruim opgezette Aparthotel Ilios is een gemoedelijk vakantiecomplex voor het hele gezin! Van verschillende zwembaden en kinderbaden met glijbanen tot een uitgebreid animatieprogramma voor jong en oud en een miniclub voor

de allerkleinsten: in Aparthotel Ilios zullen uw kinderen zich geen moment vervelen. En terwijl de kinderen zich uitstekend vermaken kunt u heerlijk genieten van een ontspannen vakantie onder de Griekse zon. Of kiest u ervoor lekker te relaxen in de jacuzzi of met een fijne massage? De vele faciliteiten en het goede all inclusive programma zorgen ervoor dat u in Aparthotel Ilios echt niets tekort komt. Bovendien bevindt u zich op loopafstand van het fijne strand en het leuke centrum van Tigaki. Voor een geslaagde vakantie op Kos kiest u voor Aparthotel Ilios!

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Aparthotel Ilios in Tigaki, Griekenland

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
SunwebZie site aanbieder€ 444,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
Het ruim opgezette Aparthotel Ilios is een gemoedelijk vakantiecomplex voor het hele gezin! Van verschillende zwembaden en kinderbaden met glijbanen tot een uitgebreid animatieprogramma voor jong en oud en een miniclub voor de allerkleinsten: in Aparthotel Ilios zullen uw kinderen zich geen moment vervelen. En terwijl de kinderen zich uitstekend vermaken kunt u heerlijk genieten van een ontspannen vakantie onder de Griekse zon. Of kiest u ervoor lekker te relaxen in de jacuzzi of met een fijne massage? De vele faciliteiten en het goede all inclusive programma zorgen ervoor dat u in Aparthotel Ilios echt niets tekort komt. Bovendien bevindt u zich op loopafstand van het fijne strand en het leuke centrum van Tigaki. Voor een geslaagde vakantie op Kos kiest u voor Aparthotel Ilios!
 Lees meer bij Sunweb
Uw zomervakantie in Aparthotel Ilios, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Aparthotel Ilios (Bron: sunweb)
  • Aparthotel Ilios