Kos

Aparthotel Corali
Geef uw mening

Aparthotel Corali

Aan de oostrand van de plaats Tigaki ligt het schitterende Aparthotel Corali. Dit ruim opgezette complex is een droom voor rustzoekers die toch alle nodige faciliteiten bij de hand willen hebben. Het

aparthotel ligt in een schitterend groene omgeving, op maar enkele minuten loopafstand van een heerlijk zandstrand. Het complex beschikt daarnaast over twee ruime zwembaden en een groot zonneterras. Wil je tijdens je vakantie optimaal van de Griekse zon genieten? Dan is Corali dus een echte aanrader! En ook de sfeer op het complex is lekker ontspannen. Drink in de avonduren bijvoorbeeld eens gezellig een drankje bij de Starlight bar. Naast de lekkerste cocktails geniet je hier van een fabelachtig uitzicht op de bergachtige omgeving en de zee. En terwijl de zon de achter bergen zakt droom je in gedachten alweer weg naar de volgende geslaagde vakantiedag.

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Aparthotel Corali in Tigaki, Griekenland

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
Jiba-zomerZie site aanbieder€ 380,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
Aan de oostrand van de plaats Tigaki ligt het schitterende Aparthotel Corali. Dit ruim opgezette complex is een droom voor rustzoekers die toch alle nodige faciliteiten bij de hand willen hebben. Het aparthotel ligt in een schitterend groene omgeving, op maar enkele minuten loopafstand van een heerlijk zandstrand. Het complex beschikt daarnaast over twee ruime zwembaden en een groot zonneterras. Wil je tijdens je vakantie optimaal van de Griekse zon genieten? Dan is Corali dus een echte aanrader! En ook de sfeer op het complex is lekker ontspannen. Drink in de avonduren bijvoorbeeld eens gezellig een drankje bij de Starlight bar. Naast de lekkerste cocktails geniet je hier van een fabelachtig uitzicht op de bergachtige omgeving en de zee. En terwijl de zon de achter bergen zakt droom je in gedachten alweer weg naar de volgende geslaagde vakantiedag.
 Lees meer bij Jiba-zomer
Uw zomervakantie in Aparthotel Corali, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Aparthotel Corali (Bron: jiba-zomer)
  • Aparthotel Corali