Kos

Hotel Eurovillage Achilleas
Geef uw mening

Hotel Eurovillage Achilleas

In een heerlijk rustige omgeving direct aan strand ligt het gezellige Hotel Eurovillage Achilleas. Een absolute aanrader voor gezinnen met kinderen. Het Lido Waterpark is op ongeveer 10 minuten rijden afstand en

het complex heeft een miniclub voor de kleintjes waar dagelijks leuke activiteiten worden georganiseerd. Vanuit hier is het leuk om een auto te huren en op eigen houtje lekker het eiland te verkennen. Zo zult u merken dat Kos u nog veel meer te bieden heeft!

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Hotel Eurovillage Achilleas in Mastichari, Griekenland

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
VayaZie site aanbieder€ 470,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (2)
  • Foto's (3)
In een heerlijk rustige omgeving direct aan strand ligt het gezellige Hotel Eurovillage Achilleas. Een absolute aanrader voor gezinnen met kinderen. Het Lido Waterpark is op ongeveer 10 minuten rijden afstand en het complex heeft een miniclub voor de kleintjes waar dagelijks leuke activiteiten worden georganiseerd. Vanuit hier is het leuk om een auto te huren en op eigen houtje lekker het eiland te verkennen. Zo zult u merken dat Kos u nog veel meer te bieden heeft!
Hotel Eurovillage Achilleas is een mooi opgezet viersterrencomplex, dat heerlijk rustig is gelegen. Je loopt vanuit het hotel zo het mooie zandstrand op! Voor de sportievelingen is er een tennisbaan, tafeltennis en fitnesscentrum en voor de kleintjes is er een miniclub en speeltuin. 's Avonds kijk je natuurlijk met zijn allen naar de leuke animatieshows. Mocht je er een dagje op uit willen, dan is Hotel Eurovillage Achilleas een ideaal startpunt voor een met een huurauto het eiland te verkennen.
 Lees meer bij Vaya
Uw zomervakantie in Hotel Eurovillage Achilleas, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Hotel Eurovillage Achilleas (Bron: sunweb)
  • Hotel Eurovillage Achilleas
  • Hotel Eurovillage Achilleas
  • Hotel Eurovillage Achilleas