Kos

Hotel Pelagos
Geef uw mening

Hotel Pelagos

Dit schitterende, luxe complex Pelagos is een plek om uw vakantie door te brengen. Heerlijk rustig gelegen en vlak bij het mooie Lambi strand. De zeer goed verzorgde suites (enkele met privÚzwembad)

bevinden zich in het hoofdgebouw en in de diverse bijgebouwtjes die gelegen zijn rondom een royaal zwembad. Pelagos is zeer geschikt voor gezinnen met kinderen: er is een apartkinderbad, miniclub en een kinderspeelplaats. Als u wilt bewegen kunt u terecht op een van de twee tennisbanen of in de fitnessruimte. Dit is een erg luxe complex waar u zeker zult genieten!

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Hotel Pelagos in Kos Stad, Griekenland

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
SunwebZie site aanbieder€ 469,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
Dit schitterende, luxe complex Pelagos is een plek om uw vakantie door te brengen. Heerlijk rustig gelegen en vlak bij het mooie Lambi strand. De zeer goed verzorgde suites (enkele met privÚzwembad) bevinden zich in het hoofdgebouw en in de diverse bijgebouwtjes die gelegen zijn rondom een royaal zwembad. Pelagos is zeer geschikt voor gezinnen met kinderen: er is een apartkinderbad, miniclub en een kinderspeelplaats. Als u wilt bewegen kunt u terecht op een van de twee tennisbanen of in de fitnessruimte. Dit is een erg luxe complex waar u zeker zult genieten!
 Lees meer bij Sunweb
Uw zomervakantie in Hotel Pelagos, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Hotel Pelagos (Bron: sunweb)
  • Hotel Pelagos