Kos

Hotel Nefeli
Geef uw mening

Hotel Nefeli

Hotel Nefeli is rustig gelegen en biedt u verzorgd ingerichte kamers. Via een gezellige straat loopt u langs diverse bars, restaurants en winkels naar het centrum van Kos-Stad. Het complex heeft een

ruim zwembad met ligstoelen en parasols. Als je van rust houdt en toch dicht bij de gezelligheid van Lambi en Kos-stad wilt zitten dan is dit hotel zeker een aanrader! Het vriendelijke personeel van dit hotel staat altijd voor u klaar.

Lees meer over deze accommodatie

2 aanbiedingen voor Hotel Nefeli in Kos Stad, Griekenland

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
VayaZie site aanbieder€ 345,00vrije keuze
X-travelZie site aanbieder€ 386,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (3)
  • Foto's (2)
Hotel Nefeli is rustig gelegen en biedt u verzorgd ingerichte kamers. Via een gezellige straat loopt u langs diverse bars, restaurants en winkels naar het centrum van Kos-Stad. Het complex heeft een ruim zwembad met ligstoelen en parasols. Als je van rust houdt en toch dicht bij de gezelligheid van Lambi en Kos-stad wilt zitten dan is dit hotel zeker een aanrader! Het vriendelijke personeel van dit hotel staat altijd voor u klaar.
Het leuke, kindvriendelijke Hotel Nefeli is rustig gelegen op een steenworp afstand van het strand. Toch is er ook een fijn zwembad aanwezig met een geheel apart kinderbadje en een gezellige poolbar. De kamers en appartementen zijn netjes en verzorgd ingericht en bieden je de nodige comfort. Via een gezellige straat loop je langs diverse bars, restaurants en winkels naar het centrum van Kos-Stad. Als je van rust houd en toch dicht bij de gezelligheid van Lambi en Kos-Stad wilt zitten dan is dit hotel zeker een aanrader!
 Lees meer bij Vaya
Hotel Nefeli is onder jongeren een populaire accommodatie. Het beschikt over een mooi zwembad met ligstoelen en parasols. En de zeer goede ligging is perfect voor jongeren! Bij het hotel kun je heerlijk een drankje nuttigen aan de poolbar of voor het stappen alvast in de stemming komen aan de bar!
 Lees meer bij X-travel
Uw zomervakantie in Hotel Nefeli, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Hotel Nefeli (Bron: sunweb)
  • Hotel Nefeli
  • Hotel Nefeli