Kos

Hotel Kosta Palace
Geef uw mening

Hotel Kosta Palace

Kosta Palace is perfect gelegen in het centrum van Kos-Stad, met een adembenemend uitzicht op de haven met taditionele houten vissersboten. Kosta Palace is een luxe complex dat mede dankzij de zeer

gunstige ligging tenopzichte van het centrum en het Lambi-strand erg populair is. U vind voldoende rust in de comfortabele hotelkamers en appartementen. Op het dak bevindt zich een klein zwembad waar het heerlijk vertoeven is op een warme zomerse dag.

Lees meer over deze accommodatie

3 aanbiedingen voor Hotel Kosta Palace in Kos Stad, Griekenland

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
SunwebZie site aanbieder€ 349,00vrije keuze
VayaZie site aanbieder€ 350,00vrije keuze
GogonlZie site aanbieder€ 429,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (3)
  • Foto's (5)
Hotel Kosta Palace beschikt over een schitterend uitzicht vanaf het dakterras over de haven en het uitgaansgebied van Kos-Stad. Het is een super gezellig hotel met een perfecte ligging in het centrum van Kos-stad. De aanwezige faciliteiten maken jouw vakantie helemaal top! Als je zin hebt in een dagje waterpret, bij een verblijf in dit complex krijg je per persoon gratis een ticket voor het Lido Waterpark!
 Lees meer bij Gogonl
Kosta Palace is perfect gelegen in het centrum van Kos-Stad, met een adembenemend uitzicht op de haven met taditionele houten vissersboten. Kosta Palace is een luxe complex dat mede dankzij de zeer gunstige ligging tenopzichte van het centrum en het Lambi-strand erg populair is. U vind voldoende rust in de comfortabele hotelkamers en appartementen. Op het dak bevindt zich een klein zwembad waar het heerlijk vertoeven is op een warme zomerse dag.
 Lees meer bij Sunweb
Ben je op zoek naar een hotel- en appartementencomplex midden in het gezellige centrum van Kos-Stad? Dan ben je bij Kosta Palace aan het juiste adres! Je hebt een adembenemend uitzicht op de haven met de traditionele houten vissersboten en de boulevard. Het is een luxe complex dat mede dankzij de zeer gunstige ligging ten opzichte van het centrum en strand erg populair is. Je vind voldoende rust in de comfortabele hotelkamers en appartementen. Op het dak bevindt zich een klein zwembad waar het heerlijk vertoeven is op een warme zomerse dag.
 Lees meer bij Vaya
Uw zomervakantie in Hotel Kosta Palace, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Hotel Kosta Palace (Bron: sunweb)
  • Hotel Kosta Palace
  • Hotel Kosta Palace
  • Hotel Kosta Palace
  • Hotel Kosta Palace
  • Hotel Kosta Palace