Kos

Hotel Iberostar Kipriotis Panorama & Suites
Geef uw mening

Hotel Iberostar Kipriotis Panorama & Suites

Een prachtig luxe complex, rustig gelegen op loopafstand van het Psalidi strand met een adembenemend uitzicht op de bergen van Turkije. Iberostar Kipriotis Panorama & Suites is een topklasse hotel gelegen tegen

een heuvel, aan de rand van Kos-stad. Ontspan met een lekker drankje bij het zwembad of doe sportief mee met beachvolleybal, boogschieten of watergymnastiek. Voor wie zorgeloos wil genieten van een heerlijke vakantie op hoog niveau is dit hotel een absolute aanrader!

Lees meer over deze accommodatie

2 aanbiedingen voor Hotel Iberostar Kipriotis Panorama & Suites in Kos Stad, Griekenland

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
VakantiediscounterZie site aanbieder€ 299,00vrije keuze
SunwebZie site aanbieder€ 419,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (2)
  • Foto's (2)
Een prachtig luxe complex, rustig gelegen op loopafstand van het Psalidi strand met een adembenemend uitzicht op de bergen van Turkije. Iberostar Kipriotis Panorama & Suites is een topklasse hotel gelegen tegen een heuvel, aan de rand van Kos-stad. Ontspan met een lekker drankje bij het zwembad of doe sportief mee met beachvolleybal, boogschieten of watergymnastiek. Voor wie zorgeloos wil genieten van een heerlijke vakantie op hoog niveau is dit hotel een absolute aanrader!
 Lees meer bij Sunweb
Vanaf het zwembad en het terras heeft u in dit hotel een prachtig uitzicht over de diepblauwe zee. Een gedeelte van het hotel ligt namelijk tegen een heuvel aan.Dit 5-sterren Iberostar hotel ligt teg...
 Lees meer bij Vakantiediscounter
Uw zomervakantie in Hotel Iberostar Kipriotis Panorama & Suites, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Hotel Iberostar Kipriotis Panorama & Suites (Bron: sunweb)
  • Hotel Iberostar Kipriotis Panorama & Suites
  • Hotel Iberostar Kipriotis Panorama & Suites