Kos

Hotel Atlantis Beach
Geef uw mening

Hotel Atlantis Beach

Laat het feestelijke vakantiegevoel maar komen! Het comfortabele en luxe Atlantis Beach ligt iets buiten het centrum van Kos-Stad aan het heerlijke Lambi strand. Reken maar dat u zich hier de hele

dag zult vermaken. Begin ?s ochtends lekker sportief en doe mee met de ochtendgymnastiek in het zwembad. De kinderen leven zich ondertussen uit in de speeltuin waarna ze staan te springen om mee te doen met het enthousiaste animatieteam. Hetzelfde team zorgt ook ?s avonds voor spektakel tijdens de gezellige shows!

Lees meer over deze accommodatie

3 aanbiedingen voor Hotel Atlantis Beach in Kos Stad, Griekenland

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
SunwebZie site aanbieder€ 429,00vrije keuze
GogonlZie site aanbieder€ 569,00vrije keuze
Gogo-algemeenZie site aanbieder€ 569,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (3)
  • Foto's (7)
Hotel Atlantis Beach is een zeer comfortabel hotel dat uit meerdere gebouwen bestaat met mooie zwembaden en gastvriendelijk personeel die ervoor zorgt dat je je helemaal thuis voelt. Hier zul je een heerlijke vakantie doorbrengen! Een drankje voor het uitgaan bij de bar en overdag heerlijk genieten van een massage! Bij je verblijf in dit hotel krijg je ook nog per persoon een gratis ticket voor het Lido Waterpark. Zo kom je jouw vakantie wel door!
 Lees meer bij Gogonl
Hotel Atlantis Beach is een ruim opgezet complex met een gemoedelijke sfeer en direct aan het strand gelegen. Hier zult u een heerlijke vakantie doorbrengen!
Laat het feestelijke vakantiegevoel maar komen! Het comfortabele en luxe Atlantis Beach ligt iets buiten het centrum van Kos-Stad aan het heerlijke Lambi strand. Reken maar dat u zich hier de hele dag zult vermaken. Begin ?s ochtends lekker sportief en doe mee met de ochtendgymnastiek in het zwembad. De kinderen leven zich ondertussen uit in de speeltuin waarna ze staan te springen om mee te doen met het enthousiaste animatieteam. Hetzelfde team zorgt ook ?s avonds voor spektakel tijdens de gezellige shows!
 Lees meer bij Sunweb
Uw zomervakantie in Hotel Atlantis Beach, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Hotel Atlantis Beach (Bron: sunweb)
  • Hotel Atlantis Beach
  • Hotel Atlantis Beach
  • Hotel Atlantis Beach
  • Hotel Atlantis Beach
  • Hotel Atlantis Beach
  • Hotel Atlantis Beach
  • Hotel Atlantis Beach