Kos

Appartement Pavlos
Geef uw mening

Appartement Pavlos

Appartementen Pavlos is zeer centraal gelegen: midden in het centrum van Kos-Stad en op loopafstand van het populaire Lambi-strand. De appartementen zijn allen ruim en zeer goed onderhouden. Dit complex beschikt over

een heerlijk zwembad met gratis ligstoelen en parasols en apart kinderbadje. Ook is er een leuke lounge met bar en televisie en bij het zwembad is een pool/snackbar. Wat wilt u nog meer?

Lees meer over deze accommodatie

3 aanbiedingen voor Appartement Pavlos in Kos Stad, Griekenland

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
SunwebZie site aanbieder€ 349,00vrije keuze
GogonlZie site aanbieder€ 419,00vrije keuze
Gogo-algemeenZie site aanbieder€ 419,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (2)
  • Foto's (4)
Appartementen Pavlos is echt een topcomplex voor GOGO-gasten. Het ligt in het bruisende centrum, waar je 's avonds helemaal op kunt gaan in het feestgedruis! Lekker ontspannen kan bij het heerlijke zwembad met ligstoelen en het prachtige strand vind je op loopafstand. Wat wil je nog meer?
 Lees meer bij Gogonl
Appartementen Pavlos is zeer centraal gelegen: midden in het centrum van Kos-Stad en op loopafstand van het populaire Lambi-strand. De appartementen zijn allen ruim en zeer goed onderhouden. Dit complex beschikt over een heerlijk zwembad met gratis ligstoelen en parasols en apart kinderbadje. Ook is er een leuke lounge met bar en televisie en bij het zwembad is een pool/snackbar. Wat wilt u nog meer?
 Lees meer bij Sunweb
Uw zomervakantie in Appartement Pavlos, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Appartement Pavlos (Bron: sunweb)
  • Appartement Pavlos
  • Appartement Pavlos
  • Appartement Pavlos
  • Appartement Pavlos