Kos

Appartement Kosta Palace
Geef uw mening

Appartement Kosta Palace

Kosta Palace is perfect gelegen in het centrum van Kos-Stad, met een adembenemend uitzicht op de haven met taditionele houten vissersboten. Kosta Palace is een luxe complex dat mede dankzij de zeer

gunstige ligging tenopzichte van het centrum en het Lambi-strand erg populair is. Kosta Palace is een schitterend complex met comfortabele hotelkamers en appartementen. Op het dak bevindt zich een klein zwembad met ligstoelen, waar het heerlijk vertoeven is op een warme zomerse dag.

Lees meer over deze accommodatie

5 aanbiedingen voor Appartement Kosta Palace in Kos Stad, Griekenland

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
SunwebZie site aanbieder€ 374,00vrije keuze
VayaZie site aanbieder€ 380,00vrije keuze
GogonlZie site aanbieder€ 409,00vrije keuze
Gogo-algemeenZie site aanbieder€ 409,00vrije keuze
Sudtours-lastminuteZie site aanbieder€ 629,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (4)
  • Foto's (7)
Kosta Palace bestaat uit hotelkamers en appartementen. Het is een schitterend complex met een mooi uitzicht vanaf het dakterras over de haven en het heeft een supergezellig binnenplein waar alle balkons op gericht zijn. Midden in het centrum en naar het strand slechts een paar minuten lopen, heeft het complex een uitstekende ligging voor een jongerenvakantie. Het is er altijd gezellig met de bar, poolbar en taverne! En bij een verblijf in dit complex krijg je per persoon een gratis ticket voor het Lido Waterpark!
 Lees meer bij Gogonl
Bekende accommodatie met een geweldige ligging op de hoek van de haven. Daardoor is de afstand naar zowel strand als het gezellige centrum minimaal. Kosta Palace beschikt over keurig ingerichte kamers en appartementen en heeft een relaxte sfeer.
 Lees meer bij Sudtours-lastminute
Kosta Palace is perfect gelegen in het centrum van Kos-Stad, met een adembenemend uitzicht op de haven met taditionele houten vissersboten. Kosta Palace is een luxe complex dat mede dankzij de zeer gunstige ligging tenopzichte van het centrum en het Lambi-strand erg populair is. Kosta Palace is een schitterend complex met comfortabele hotelkamers en appartementen. Op het dak bevindt zich een klein zwembad met ligstoelen, waar het heerlijk vertoeven is op een warme zomerse dag.
 Lees meer bij Sunweb
Ben je op zoek naar een hotel en appartementencomplex midden in het gezellige centrum van Kos-Stad? Dan ben je bij Kosta Palace aan het juiste adres! Je hebt een adembenemend uitzicht op de haven met de traditionele houten vissersboten en de boulevard. Het is een luxe complex dat mede dankzij de zeer gunstige ligging ten opzichte van het centrum en strand erg populair is. Je vind voldoende rust in de comfortabele hotelkamers en appartementen. Op het dak bevindt zich een klein zwembad waar het heerlijk vertoeven is op een warme zomerse dag.
 Lees meer bij Vaya
Uw zomervakantie in Appartement Kosta Palace, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Appartement Kosta Palace (Bron: sunweb)
  • Appartement Kosta Palace
  • Appartement Kosta Palace
  • Appartement Kosta Palace
  • Appartement Kosta Palace
  • Appartement Kosta Palace
  • Appartement Kosta Palace
  • Appartement Kosta Palace