Kos

Appartement Faliron
Geef uw mening

Appartement Faliron

Appartementen Faliron is een complex met een mooie ligging. Wat een luxe om gelijk vanuit je appartement zo de zee in te kunnen lopen. Zelfs vanaf je balkon kun je de zee

nog ruiken! De eigenaren zijn zeer gastvrij en je zult je er meteen thuis voelen. Het centrum met de haven, gezellige restaurantjes en winkeltjes is op maar 5 minuten loopafstand.

Lees meer over deze accommodatie

3 aanbiedingen voor Appartement Faliron in Kos Stad, Griekenland

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
VayaZie site aanbieder€ 335,00vrije keuze
Jiba-zomerZie site aanbieder€ 335,00vrije keuze
X-travelZie site aanbieder€ 399,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (3)
  • Foto's (4)
Wanneer je je raam uit kijkt in Appartementen Faliron, word je direct vrolijk. Voor je ligt de azuurblauwe†Middellandse Zee je namelijk al op te wachten! Al na enkele meters lopen sta je op het Lambi-strand en kan je langverwachte zonvakantie beginnen. De zeer gastvrije familie die Appartementen Faliron runt doet er bovendien alles aan om het je hier naar de zin te maken. De comfortabele appartementen zijn sfeervol ingericht en bij de gezellige bar kun je altijd terecht voor een praatje of wat leuke tips over het eiland. En heb je 's avonds zin de gezelligheid van het centrum op te zoeken? Dan loop je in een kleine 10 minuten zo naar de vele leuke restaurants, bars en terrasjes die het centrum rijk is. Ga ook eens wat drinken bij de gezellige oude haven van Kos-stad, hier proef je nog die echt Griekse sfeer.
 Lees meer bij Jiba-zomer
Appartementen Faliron is een complex met een mooie ligging. Wat een luxe om gelijk vanuit je appartement zo de zee in te kunnen lopen. Zelfs vanaf je balkon kun je de zee nog ruiken! De eigenaren zijn zeer gastvrij en je zult je er meteen thuis voelen. Het centrum met de haven, gezellige restaurantjes en winkeltjes is op maar 5 minuten loopafstand.
 Lees meer bij Vaya
Appartementen Faliron is een goed verzorgd en uitstekend gelegen appartementencomplex. Je avonden kunnen hier niet meer stuk, want het levendige centrum van Kos-stad met de vele bars en discotheken vind je op slechts een paar minuten lopen! Een duik in de zee die hier bijna direct voor de deur ligt en je vakantie is compleet!
 Lees meer bij X-travel
Uw zomervakantie in Appartement Faliron, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Appartement Faliron (Bron: vaya)
  • Appartement Faliron
  • Appartement Faliron
  • Appartement Faliron
  • Appartement Faliron