Kos

Appartement Diamond
Geef uw mening

Appartement Diamond

Uw vakantie begint in Appartementen Diamond! Dit mooie complex geeft u direct het gevoel van thuiskomen. De relaxte sfeer, de mooi aangelegde tuin, en het leuke zwembad maken het tot een klein

vakantieparadijs. Bovendien worden alle appartementen momenteel gerenoveerd en heeft het complex een compleet nieuwe uitstraling aankomend zomerseizoen! De ligging is vrij centraal met winkeltjes, barretje en restaurants op loopafstand. Het strand bevindt zich iets verder, maar is ook prima aan te lopen. Kortom een prima vakantiestek!

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Appartement Diamond in Kos Stad, Griekenland

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
SunwebZie site aanbieder€ 339,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (1)
Uw vakantie begint in Appartementen Diamond! Dit mooie complex geeft u direct het gevoel van thuiskomen. De relaxte sfeer, de mooi aangelegde tuin, en het leuke zwembad maken het tot een klein vakantieparadijs. Bovendien worden alle appartementen momenteel gerenoveerd en heeft het complex een compleet nieuwe uitstraling aankomend zomerseizoen! De ligging is vrij centraal met winkeltjes, barretje en restaurants op loopafstand. Het strand bevindt zich iets verder, maar is ook prima aan te lopen. Kortom een prima vakantiestek!
 Lees meer bij Sunweb