Kos

Appartement Atlantis Beach
Geef uw mening

Appartement Atlantis Beach

Laat het feestelijke vakantiegevoel maar komen! Het comfortabele en luxe Atlantis Beach ligt iets buiten het centrum van Kos-Stad aan het heerlijke Lambi strand. Reken maar dat u zich hier de hele

dag zult vermaken. Begin ?s ochtends lekker sportief en doe mee met de ochtendgymnastiek in het zwembad. De kinderen leven zich ondertussen uit in de speeltuin waarna ze staan te springen om mee te doen met het enthousiaste animatieteam. Hetzelfde team zorgt ook ?s avonds voor spektakel tijdens de gezellige shows!

Lees meer over deze accommodatie

3 aanbiedingen voor Appartement Atlantis Beach in Kos Stad, Griekenland

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
SunwebZie site aanbieder€ 379,00vrije keuze
GogonlZie site aanbieder€ 427,00vrije keuze
Gogo-algemeenZie site aanbieder€ 427,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (2)
  • Foto's (5)
Appartementen Atlantis Beach bestaat uit comfortabele appartementen verspreid over verschillende gebouwen. In de tuin van het hotel zijn verschillende zwembaden te vinden. Een verblijf in Atlantis Beach is een echte aanrader! Je kunt hier heerlijk een verfrissende duik nemen in het zwembad, actief bezig zijn met o.a beachvolleybal en zelfs voor de boodschappen hoef je niet ver te lopen!
 Lees meer bij Gogonl
Laat het feestelijke vakantiegevoel maar komen! Het comfortabele en luxe Atlantis Beach ligt iets buiten het centrum van Kos-Stad aan het heerlijke Lambi strand. Reken maar dat u zich hier de hele dag zult vermaken. Begin ?s ochtends lekker sportief en doe mee met de ochtendgymnastiek in het zwembad. De kinderen leven zich ondertussen uit in de speeltuin waarna ze staan te springen om mee te doen met het enthousiaste animatieteam. Hetzelfde team zorgt ook ?s avonds voor spektakel tijdens de gezellige shows!
 Lees meer bij Sunweb
Uw zomervakantie in Appartement Atlantis Beach, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Appartement Atlantis Beach (Bron: sunweb)
  • Appartement Atlantis Beach
  • Appartement Atlantis Beach
  • Appartement Atlantis Beach
  • Appartement Atlantis Beach
  • Appartement Atlantis Beach