Kos

Aparthotel Pelagos
Geef uw mening

Aparthotel Pelagos

Nieuw bij Sudtours! Dit schitterende, luxe complex Pelagos is een plek om uw vakantie door te brengen. Heerlijk rustig gelegen en vlak bij het mooie Lambi strand. De zeer goed verzorgde appartementen

bevinden zich in het hoofdgebouw en in de diverse bijgebouwtjes die rondom het royale zwembad liggen. Pelagos is zeer geschikt voor gezinnen met kinderen. Dit is een erg luxe complex waar u zeker zult genieten!

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland aanbiedingen voor in Kos Stad, Kos, Griekenland. Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
Nieuw bij Sudtours! Dit schitterende, luxe complex Pelagos is een plek om uw vakantie door te brengen. Heerlijk rustig gelegen en vlak bij het mooie Lambi strand. De zeer goed verzorgde appartementen bevinden zich in het hoofdgebouw en in de diverse bijgebouwtjes die rondom het royale zwembad liggen. Pelagos is zeer geschikt voor gezinnen met kinderen. Dit is een erg luxe complex waar u zeker zult genieten!
Uw zomervakantie in Aparthotel Pelagos, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Aparthotel Pelagos (Bron: sudtours-lastminute)
  • Aparthotel Pelagos