Kos

Aegean View Aqua Resort
Geef uw mening

Aegean View Aqua Resort

Bovenop de groene heuvels in de omgeving van Kos-Stad ligt het groots opgezette Aegean View Aqua Resort. De mooie en ruime kamers bevinden zich in de kleine gebouwtjes die verspreid liggen tussen

de kleurrijk aangelegde tuinen. Zwemliefhebbers zullen zich prima vermaken in ÚÚn van de zwembaden met nieuwe waterglijbanen. Ook de inwendige mens wordt verwend! U kunt de hele dag door smullen van de meest heerlijke snacks en ijsjes. En natuurlijk moet u een van de exotische drankjes aan de poolbar proberen!

Lees meer over deze accommodatie

2 aanbiedingen voor Aegean View Aqua Resort in Kos Stad, Griekenland

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
Jiba-zomerZie site aanbieder€ 425,00vrije keuze
SunwebZie site aanbieder€ 469,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (2)
  • Foto's (4)
Wie voor luxe en comfort gaat tijdens zijn vakantie is bij het schitterende Aegean View Aqua Resort aan het juiste adres. Hier kun je all inclusive van een heerlijke zonvakantie genieten!De ligging van Aegean View Aqua Resort is heerlijk rustig, ideaal dus wanneer je voor een rustige vakantie gaat. En ook voor gezinnen met kinderen is dit luxueuze resort ten zeerste aan te raden. De grote zwembaden zijn een waar paradijs voor de kleinste vakantiegangers! Heerlijk wanneer je zelf eens ontspannen van de zon wilt genieten. Vanwege de hogergelegen ligging van het resort heb je bovendien een adembenemend uitzicht over de Ege´sche Zee.
 Lees meer bij Jiba-zomer
Bovenop de groene heuvels in de omgeving van Kos-Stad ligt het groots opgezette Aegean View Aqua Resort. De mooie en ruime kamers bevinden zich in de kleine gebouwtjes die verspreid liggen tussen de kleurrijk aangelegde tuinen. Zwemliefhebbers zullen zich prima vermaken in ÚÚn van de zwembaden met nieuwe waterglijbanen. Ook de inwendige mens wordt verwend! U kunt de hele dag door smullen van de meest heerlijke snacks en ijsjes. En natuurlijk moet u een van de exotische drankjes aan de poolbar proberen!
 Lees meer bij Sunweb
Uw zomervakantie in Aegean View Aqua Resort, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Aegean View Aqua Resort (Bron: sunweb)
  • Aegean View Aqua Resort
  • Aegean View Aqua Resort
  • Aegean View Aqua Resort
  • Aegean View Aqua Resort