Kos

Hotel Atlantica Porto Bello Beach
Geef uw mening

Hotel Atlantica Porto Bello Beach

Zin in een super vakantie met alles erop en eraan? Dan bent u bij het moderne Hotel Atlantica Porto Bello Beach aan het juiste adres. Dit jaar nieuw in het aanbod van

Sunweb Vakanties. U verblijft hier in het pittoreske gedeelte van het eiland Kos met veel natuur en prachtige landschappen. Het hotel beschikt over tal van faciliteiten, ligt aan het strand en biedt een zeer goed all inclusive programma. Een absolute topper dit jaar bij Sunweb!

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Hotel Atlantica Porto Bello Beach in Kardamena, Griekenland

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
SunwebZie site aanbieder€ 409,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (4)
Zin in een super vakantie met alles erop en eraan? Dan bent u bij het moderne Hotel Atlantica Porto Bello Beach aan het juiste adres. Dit jaar nieuw in het aanbod van Sunweb Vakanties. U verblijft hier in het pittoreske gedeelte van het eiland Kos met veel natuur en prachtige landschappen. Het hotel beschikt over tal van faciliteiten, ligt aan het strand en biedt een zeer goed all inclusive programma. Een absolute topper dit jaar bij Sunweb!
 Lees meer bij Sunweb
Uw zomervakantie in Hotel Atlantica Porto Bello Beach, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Hotel Atlantica Porto Bello Beach (Bron: sunweb)
  • Hotel Atlantica Porto Bello Beach
  • Hotel Atlantica Porto Bello Beach
  • Hotel Atlantica Porto Bello Beach
  • Hotel Atlantica Porto Bello Beach