Kos

Hotel Akti Beach Club familie kamer
Geef uw mening

Hotel Akti Beach Club familie kamer

Akti Beach Club heeft een prachtige ligging: direct aan het strand, aan de voet van een berg en te midden van natuurschoon. Er zijn vele sportfaciliteiten en een gevarieerd animatieprogramma met leuke

shows. Na de uitbreiding en volledige renovatie in 2009 beschikt Akti Beach over 3 zwembaden, één met volop animatie, één familie zwembad en één relax zwembad. Zo is Akti Beach zeer geschikt voor zowel gezinnen met kinderen als stelletjes en biedt het een scherpe prijs/kwaliteit verhouding!

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Hotel Akti Beach Club Familie Kamer in Kardamena, Griekenland

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
VakantiediscounterZie site aanbieder€ 262,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
Akti Beach Club heeft een prachtige ligging: direct aan het strand, aan de voet van een berg en te midden van natuurschoon. Er zijn vele sportfaciliteiten en een gevarieerd animatieprogramma met leuke shows. Na de uitbreiding en volledige renovatie in 2009 beschikt Akti Beach over 3 zwembaden, één met volop animatie, één familie zwembad en één relax zwembad. Zo is Akti Beach zeer geschikt voor zowel gezinnen met kinderen als stelletjes en biedt het een scherpe prijs/kwaliteit verhouding!
 Lees meer bij Vakantiediscounter
Uw zomervakantie in Hotel Akti Beach Club Familie Kamer, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Hotel Akti Beach Club Familie Kamer (Bron: vakantiediscounter)
  • Hotel Akti Beach Club Familie Kamer