Petani beach

 
Hotel (1)
Appartement (1)

Over de Griekenlandvakantie Atlas

Welkom op de Griekenlandvakantie Atlas. Hier vindt u een overzicht van goedkope vakanties & luxe all inclusive reis aanbiedingen naar Petani beach in Griekenland. De Griekenland Vakantie Atlas is de ideale start voor uw zoektocht naar de beste deals en goedkoopste reisaanbieding naar Petani beach. Wij bieden u inzicht in alle vakantie reis aanbiedingen naar Griekenland die op elk moment beschikbaar zijn. U kunt uw wensen kenbaar maken waarna deze Griekenland vakantie atlas voor u een overzicht toont van beschikbare hotels, appartementen, vakantie villa´s of studio´s. Hieronder vindt u de actuele aanbiedingen van vakantie aanbiedingen in Petani beach, Griekenland:  

Zomervakantie Atlas toppers in Petani beach

Hotel Petani Bay

Ionische Eilanden Overig Petani beach

Hotel Petani Bay is een gloednieuw modern hotel dat haar deuren in juni 2009 heeft geopend. Het hotel biedt alles voor een rustgevende, relaxte vakantie en is van alle gemakken voorzien.

De vele faciliteiten maken uw verblijf compleet. De kamers zijn ruim en mooi ingericht en geven een adembenemend uitzicht op het prachtige Kefalonia.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Eliza-was-here Goedkope vakantie reizen naar Griekenland & Eilanden aanbiedingen v.a. € 595,00

Niforos Appartement

Ionische Eilanden Overig Petani beach

Het uitzicht is er buitengewoon, de zonsondergang is onvergetelijk en je wordt bij Niforos omarmd door de Kefaloniaanse traditie en gastvrijheid. Nestoras nam me mee om het schitterende (kiezel)strand van Petani te

bekijken en tijdens de afdaling kwamen we langs de appartementen en het restaurantje van Gerasimos en Maria. Na een verfrissende duik in het kristalheldere water van de Ionische Zee, besloten we boven een hapje te eten en de magistrale zonsondergang die Nestoras mij beloofde, af te wachten. Dat echte liefde door de maag gaat, dat wisten we wel, maar het werd hier weer eens bevestigd. De heerlijke Griekse gerechten van Gerasimos en Maria, de warme zon op onze gezichten en het uitzicht? Onbetaalbaar. Na een frisse salade, de heerlijke verse vis en een koud biertje, konden Nestoras en ik bijna niet anders dan het aanbod van Maria om te blijven overnachten aan te nemen. Veel hebben we van ons appartementje niet gezien. Binnen 10 minuten zaten we alweer buiten op ons ruime balkon. Nestoras had namelijk nog een flesje wijn meegenomen en deze smaakte opperbest onder de sterrenhemel. Wat een dag! De volgende ochtend hebben we eerst een paar uurtjes genoten van de rust en de ruimte bij het zwembad, maar daarna begon het toch te kriebelen. Op Kefalonia was nog zoveel te zien en het was tijd om wat van de geheimen van het eiland te ontrafelen?

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Eliza-was-here Goedkope vakantie reizen naar Griekenland & Eilanden aanbiedingen v.a. € 455,00