Corfu

Levant Hotel
Geef uw mening

Levant Hotel

Mijn vriend George weet me iedere keer te verrassen als hij me meeneemt naar de leukste plekjes op het eiland Corfu. EÚn daarvan is toch zeker de ?Keizers Troon?. Een uitzichtpunt genoemd

naar Keizer Wilhelm II die het de mooiste plek op aarde vond (en geloof me, die man heeft wel wat gezien van de wereld!). Na een forse wandeling gingen George en ik vlakbij deze bijzondere plek even wat drinken bij een hotel. Wow, ik was meteen onder de indruk: niet alleen heb je hier vrijwel hetzelfde uitzicht als bij de Keizers Troon, het is een op en top romantisch stekje midden in de natuur. George kende de eigenaar en zodoende kreeg ik de kans om eens rustig rond te kijken in dit kleine paradijsje. Overal dezelfde gemoedelijke en rustgevende sfeer, in de kamers, in het restaurant. Maar het mooiste moest nog komen. Genietend van een heerlijk glaasje wijn op een ligstoel bij het zwembad maakte het voor mij compleet. Zelden heb ik zo?n schitterende zonsondergang gezien?

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Levant Hotel in Pelekas, Griekenland

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
Eliza-was-hereZie site aanbieder€ 490,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
Mijn vriend George weet me iedere keer te verrassen als hij me meeneemt naar de leukste plekjes op het eiland Corfu. EÚn daarvan is toch zeker de ?Keizers Troon?. Een uitzichtpunt genoemd naar Keizer Wilhelm II die het de mooiste plek op aarde vond (en geloof me, die man heeft wel wat gezien van de wereld!). Na een forse wandeling gingen George en ik vlakbij deze bijzondere plek even wat drinken bij een hotel. Wow, ik was meteen onder de indruk: niet alleen heb je hier vrijwel hetzelfde uitzicht als bij de Keizers Troon, het is een op en top romantisch stekje midden in de natuur. George kende de eigenaar en zodoende kreeg ik de kans om eens rustig rond te kijken in dit kleine paradijsje. Overal dezelfde gemoedelijke en rustgevende sfeer, in de kamers, in het restaurant. Maar het mooiste moest nog komen. Genietend van een heerlijk glaasje wijn op een ligstoel bij het zwembad maakte het voor mij compleet. Zelden heb ik zo?n schitterende zonsondergang gezien?
 Lees meer bij Eliza-was-here
Uw zomervakantie in Levant Hotel, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Levant Hotel (Bron: eliza-was-here)
  • Levant Hotel