Corfu

Hotel Sunshine Vacation Club Corfu
Geef uw mening

Hotel Sunshine Vacation Club Corfu

Hotel Sunshine Vacation Club Corfu is een prachtig complex dat stijlvol is ingericht en beschikt over de juiste service. Het complex is op een heuvel gelegen, omringd door olijfbomen waardoor u een

prachtig uitzicht heeft. U heeft hier de keuze uit verschillende kamertypes waaronder een kamer in bungalowstijl. U kunt hier heerlijk ontspannen, of juist een actieve vakantie ondernemen. Aan u de keuze!

Lees meer over deze accommodatie

2 aanbiedingen voor Hotel Sunshine Vacation Club Corfu in Nissaki, Griekenland

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
SunwebZie site aanbieder€ 427,00vrije keuze
Sudtours-lastminuteZie site aanbieder€ 1082,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (2)
  • Foto's (1)
Dit geweldige complex is een topper is ons aanbod! Het is een echte vakantieclub met vele faciliteiten. Ideaal voor gezinnen met kinderen!
 Lees meer bij Sudtours-lastminute
Hotel Sunshine Vacation Club Corfu is een prachtig complex dat stijlvol is ingericht en beschikt over de juiste service. Het complex is op een heuvel gelegen, omringd door olijfbomen waardoor u een prachtig uitzicht heeft. U heeft hier de keuze uit verschillende kamertypes waaronder een kamer in bungalowstijl. U kunt hier heerlijk ontspannen, of juist een actieve vakantie ondernemen. Aan u de keuze!
 Lees meer bij Sunweb
Uw zomervakantie in Hotel Sunshine Vacation Club Corfu, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Hotel Sunshine Vacation Club Corfu (Bron: sunweb)
  • Hotel Sunshine Vacation Club Corfu