Corfu

Hotel Nissaki Beach
Geef uw mening

Hotel Nissaki Beach

Hotel Nissaki Beach is gebouwd tegen een heuvel en gelegen in een prachtige, rustige omgeving en is één van de weinige hotels in Corfu dat direct aan het strand ligt. Het complex

is ruim opgezet en heeft een moderne inrichting. De uitstekende faciliteiten, aangename sfeer en geweldige locatie maken dit hotel tot de beste keuze voor een heerlijke strandvakantie. In het hoogseizoen is er een dagelijkse busverbinding van Nissaki naar Corfu-stad.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland aanbiedingen voor in Nissaki, Corfu, Griekenland. Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (2)
  • Foto's (3)
Hotel Nissaki Beach is gebouwd tegen een heuvel en gelegen in een prachtige, rustige omgeving en is één van de weinige hotels in Corfu dat direct aan het strand ligt. Het complex is ruim opgezet en heeft een moderne inrichting. De uitstekende faciliteiten, aangename sfeer en geweldige locatie maken dit hotel tot de beste keuze voor een heerlijke strandvakantie. In het hoogseizoen is er een dagelijkse busverbinding van Nissaki naar Corfu-stad.
Bent u op zoek naar comfort en luxe tijdens uw vakantie? Speciaal voor u heeft Vaya.nl het mooie viersterrenhotel Nissaki Beach geselecteerd. Het complex is tegen een heuvel gebouwd en ligt in een prachtige, rustige omgeving. Nissaki Beach is één van de weinige hotels op Corfu dat direct aan het strand ligt. De ruime opzet, moderne inrichting, uitstekende faciliteiten, aangename sfeer en de geweldige locatie maken dit hotel tot de beste keuze voor een heerlijke strandvakantie. Uw verblijf op basis van all inclusive maakt het helemaal af! In het hoogseizoen is er een dagelijkse busverbinding van Nissaki naar Corfu-Stad.
Uw zomervakantie in Hotel Nissaki Beach, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Hotel Nissaki Beach (Bron: sunweb)
  • Hotel Nissaki Beach
  • Hotel Nissaki Beach
  • Hotel Nissaki Beach