Corfu

Hotel Nissaki Beach HP
Geef uw mening

Hotel Nissaki Beach HP

Ben je op zoek naar comfort en luxe tijdens uw vakantie? Speciaal voor jouw heeft Vaya.nl het mooie viersterrenhotel Nissaki Beach geselecteerd. Het complex is tegen een heuvel gebouwd en ligt in

een prachtige, rustige omgeving. Nissaki Beach is één van de weinige hotels op Corfu dat direct aan het strand ligt. De ruime opzet, moderne inrichting, uitstekende faciliteiten, aangename sfeer en de geweldige locatie maken dit hotel tot een ideaal verblijf voor een heerlijke strandvakantie. Je verblijf op basis van all inclusive maakt het helemaal af! Met de dagelijkse busverbinding reis je heel makkelijk van Nissaki naar Corfu-Stad.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland aanbiedingen voor in Nissaki, Corfu, Griekenland. Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
Ben je op zoek naar comfort en luxe tijdens uw vakantie? Speciaal voor jouw heeft Vaya.nl het mooie viersterrenhotel Nissaki Beach geselecteerd. Het complex is tegen een heuvel gebouwd en ligt in een prachtige, rustige omgeving. Nissaki Beach is één van de weinige hotels op Corfu dat direct aan het strand ligt. De ruime opzet, moderne inrichting, uitstekende faciliteiten, aangename sfeer en de geweldige locatie maken dit hotel tot een ideaal verblijf voor een heerlijke strandvakantie. Je verblijf op basis van all inclusive maakt het helemaal af! Met de dagelijkse busverbinding reis je heel makkelijk van Nissaki naar Corfu-Stad.