Corfu

Hotel Kontokali Bay Resort & Spa
Geef uw mening

Hotel Kontokali Bay Resort & Spa

Hotel Kontokali Bay Resort & Spa is de perfecte plek om bij te komen. Een luxe hotel voor rustzoekers en watersportliefhebbers. Vanuit het hotel heeft u zowel een prachtig uitzicht op de

zee als op de geweldige bergen. Er zijn volop mogelijkheden tot heerlijk uitrusten of actief bezig zijn: het hotel beschikt over vele faciliteiten en ook het bruisende centrum van Corfu-Stad is dichtbij.<br/>Kortom: de perfecte vakantie!

Lees meer over deze accommodatie

2 aanbiedingen voor Hotel Kontokali Bay Resort & Spa in Kontokali, Griekenland

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
SunwebZie site aanbieder€ 462,00vrije keuze
NeckermannZie site aanbieder€ 625,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (2)
  • Foto's (3)
Kontokali Bay is een 5-sterren hotel dat direct aan zee en strand ligt. Het beschikt over een uitgebreid wellness- en spacentrum, fitness en een binnenbad. Het hotel heeft een buitenbad, tennis en een wellnesscentrum met een sauna, massage, Tu...
 Lees meer bij Neckermann
Hotel Kontokali Bay Resort & Spa is de perfecte plek om bij te komen. Een luxe hotel voor rustzoekers en watersportliefhebbers. Vanuit het hotel heeft u zowel een prachtig uitzicht op de zee als op de geweldige bergen. Er zijn volop mogelijkheden tot heerlijk uitrusten of actief bezig zijn: het hotel beschikt over vele faciliteiten en ook het bruisende centrum van Corfu-Stad is dichtbij.<br/>Kortom: de perfecte vakantie!
 Lees meer bij Sunweb
Uw zomervakantie in Hotel Kontokali Bay Resort & Spa, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Hotel Kontokali Bay Resort & Spa (Bron: sunweb)
  • Hotel Kontokali Bay Resort & Spa
  • Hotel Kontokali Bay Resort & Spa
  • Hotel Kontokali Bay Resort & Spa