Corfu

Villa Theresa
Geef uw mening

Villa Theresa

Je komt er bijna niet onderuit als je op Corfu je vakantie doorbrengt: ouzo, de anijs brandewijn die in de traditionele ?ouzeri? steevast geserveerd wordt met allerlei kleine hapjes. Toen ik aankwam

bij de taverne van de broers Andreas en Nikatsas Garnelis aan het strand, werd ik dan ook op traditionele Griekse wijze met dit heerlijk zoete drankje ontvangen. En het was meteen gezellig. Een beetje wiebelig wandelden Andreas en ik even later de heuvel op die deel uitmaakte van het landgoed van zijn familie. Hij zou me naar het appartementje brengen dat ik voor die week had gehuurd in zijn Villa Theresa. Eenmaal boven trof ik een paradijs aan dat al mijn verwachtingen overtrof. Ver weg van alles, heerlijk rustig en omgeven door groen, lag daar de prachtige villa. Na een frisse duik in het zwembad genoot ik de rest van de avond van het schitterende uitzicht. Turend over de baai, met in de verte AlbaniŽ, bedacht ik dat het lijstje van alle spannende dingen die ik op het eiland zou gaan doen, nog best even kon blijven liggen. De komende paar dagen had ik genoeg aan de zon, het zwembad en het uitzicht op de azuurblauwe zee.

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Villa Theresa in Kerasia, Griekenland

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
Eliza-was-hereZie site aanbieder€ 415,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
Je komt er bijna niet onderuit als je op Corfu je vakantie doorbrengt: ouzo, de anijs brandewijn die in de traditionele ?ouzeri? steevast geserveerd wordt met allerlei kleine hapjes. Toen ik aankwam bij de taverne van de broers Andreas en Nikatsas Garnelis aan het strand, werd ik dan ook op traditionele Griekse wijze met dit heerlijk zoete drankje ontvangen. En het was meteen gezellig. Een beetje wiebelig wandelden Andreas en ik even later de heuvel op die deel uitmaakte van het landgoed van zijn familie. Hij zou me naar het appartementje brengen dat ik voor die week had gehuurd in zijn Villa Theresa. Eenmaal boven trof ik een paradijs aan dat al mijn verwachtingen overtrof. Ver weg van alles, heerlijk rustig en omgeven door groen, lag daar de prachtige villa. Na een frisse duik in het zwembad genoot ik de rest van de avond van het schitterende uitzicht. Turend over de baai, met in de verte AlbaniŽ, bedacht ik dat het lijstje van alle spannende dingen die ik op het eiland zou gaan doen, nog best even kon blijven liggen. De komende paar dagen had ik genoeg aan de zon, het zwembad en het uitzicht op de azuurblauwe zee.
 Lees meer bij Eliza-was-here
Uw zomervakantie in Villa Theresa, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Villa Theresa (Bron: eliza-was-here)
  • Villa Theresa