Corfu

Appartement Sunrise
Geef uw mening

Appartement Sunrise

Op je balkon genieten van de ruisende golven van de Middellandse Zee, uitkijkend op de ondergaande zon. Dit kan in de moderne Appartementen Sunrise! Dit sfeervolle complex ligt direct aan het mooie

kiezelstrand van Ipsos. Hier kan je vakantie niet lang genoeg duren!De comfortabele appartementen zijn enkele jaren geleden compleet gerenoveerd en bieden nu een heerlijk, modern plekje om van je vakantie te kunnen genieten. En ook bij het zwembadterras houd je dit fijne vakantiegevoel vast. Of je nu op een ligbedje geniet van de zomerzon, een duik in het fijne zwembad neemt of bijkomt met een drankje onder de rieten parasolletjes van de poolbar, hier is vakantie vieren een feestje!

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Appartement Sunrise in Ipsos, Griekenland

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
Jiba-zomerZie site aanbieder€ 325,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
Op je balkon genieten van de ruisende golven van de Middellandse Zee, uitkijkend op de ondergaande zon. Dit kan in de moderne Appartementen Sunrise! Dit sfeervolle complex ligt direct aan het mooie kiezelstrand van Ipsos. Hier kan je vakantie niet lang genoeg duren!De comfortabele appartementen zijn enkele jaren geleden compleet gerenoveerd en bieden nu een heerlijk, modern plekje om van je vakantie te kunnen genieten. En ook bij het zwembadterras houd je dit fijne vakantiegevoel vast. Of je nu op een ligbedje geniet van de zomerzon, een duik in het fijne zwembad neemt of bijkomt met een drankje onder de rieten parasolletjes van de poolbar, hier is vakantie vieren een feestje!
 Lees meer bij Jiba-zomer
Uw zomervakantie in Appartement Sunrise, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Appartement Sunrise (Bron: jiba-zomer)
  • Appartement Sunrise