Corfu

Appartement San Marco Villa
Geef uw mening

Appartement San Marco Villa

In deze prachtige groene omgeving aan de noord-oostkust van Corfu komt u helemaal tot rust. Het populaire San Marco Villas ligt wat hoger op de berg en biedt u betoverende uitzichten over

zee. Zodra u uw appartement binnenkomt krijgt u direct een zonnig gevoel, de kamers zijn licht en mooi ingericht. Volg vanaf uw appartement de weg naar beneden en u komt vanzelf in de dorpjes Pirgi en Ipsos terecht. Kies een van de gezellige tavernes aan het haventje voor uw Griekse avondmaaltijd, altijd vers en goed!

Lees meer over deze accommodatie

2 aanbiedingen voor Appartement San Marco Villa in Ipsos, Griekenland

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
SunwebZie site aanbieder€ 294,00vrije keuze
Sudtours-lastminuteZie site aanbieder€ 459,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (2)
  • Foto's (1)
Het populaire San Marco Villas ligt wat hoger op de berg en biedt u een mooi uitzicht over zee. Vanaf uw appartement volgt u de weg naar beneden en u komt vanzelf in de dorpjes Pirgi en Ipsos terecht!
 Lees meer bij Sudtours-lastminute
In deze prachtige groene omgeving aan de noord-oostkust van Corfu komt u helemaal tot rust. Het populaire San Marco Villas ligt wat hoger op de berg en biedt u betoverende uitzichten over zee. Zodra u uw appartement binnenkomt krijgt u direct een zonnig gevoel, de kamers zijn licht en mooi ingericht. Volg vanaf uw appartement de weg naar beneden en u komt vanzelf in de dorpjes Pirgi en Ipsos terecht. Kies een van de gezellige tavernes aan het haventje voor uw Griekse avondmaaltijd, altijd vers en goed!
 Lees meer bij Sunweb
Uw zomervakantie in Appartement San Marco Villa, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Appartement San Marco Villa (Bron: sunweb)
  • Appartement San Marco Villa