Corfu

Appartement Saint Nicholas
Geef uw mening

Appartement Saint Nicholas

Betekent vakantie voor u ontspannen, rust en genieten van een prachtige natuur? Dan is Appartementen Saint Nicholas uw vakantiebestemming! In het groene achterland van de baai bij Gouvia ligt dit mooie complex

waar het personeel er alles aan doet om u een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Wilt u uw ontbijt op uw kamer of op de veranda? Of toch liever op de zonneweide bij het zwembad? Kunt u daarna gelijk genieten van een verfrissende duik in het heerlijke zwembad!

Lees meer over deze accommodatie

4 aanbiedingen voor Appartement Saint Nicholas in Gouvia, Griekenland

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
Jiba-zomerZie site aanbieder€ 345,00vrije keuze
SunwebZie site aanbieder€ 369,00vrije keuze
VakantiediscounterZie site aanbieder€ 372,00vrije keuze
Sudtours-lastminuteZie site aanbieder€ 579,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (4)
  • Foto's (4)
De leuke Appartementen Saint Nicholas hebben een superligging in Gouvia. Zowel het gezellige centrum van de badplaats met de vele leuke tavernes en winkeltjes als het mooie strand vind je op loopafstand. De familie Mazis zorgt ervoor dat alle gasten van hun vakantie kunnen genieten zoals het hoort! Heerlijk genieten en ontspannen in en rond het zwembad en genieten van het Griekse zonnetje. Saint Nicholas heeft gastvrijheid en service hoog in het vaandel staan, zodat je optimaal vakantieplezier hebt! Een heerlijk vakantieverblijf waar je een echt vakantiegevoel hebt!
 Lees meer bij Jiba-zomer
Saint Nicholas zijn uitstekende appartementen, gelegen†in een goed onderhouden, grote tuin met een mooi zwembad. Vanuit uw ligstoel heeft u een schitterend uitzicht over de typerende groene natuur van Corfu. Geniet van de rustige ambiance!
 Lees meer bij Sudtours-lastminute
Betekent vakantie voor u ontspannen, rust en genieten van een prachtige natuur? Dan is Appartementen Saint Nicholas uw vakantiebestemming! In het groene achterland van de baai bij Gouvia ligt dit mooie complex waar het personeel er alles aan doet om u een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Wilt u uw ontbijt op uw kamer of op de veranda? Of toch liever op de zonneweide bij het zwembad? Kunt u daarna gelijk genieten van een verfrissende duik in het heerlijke zwembad!
 Lees meer bij Sunweb
Logies. Toeslag ontbijt € 7,50 p.d.
 Lees meer bij Vakantiediscounter
Uw zomervakantie in Appartement Saint Nicholas, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Appartement Saint Nicholas (Bron: sunweb)
  • Appartement Saint Nicholas
  • Appartement Saint Nicholas
  • Appartement Saint Nicholas
  • Appartement Saint Nicholas