Appartement Ionian Arches
Geef uw mening

Appartement Ionian Arches

Schoonmaak 4 x p.wk., wisseling handdoeken 2 x p.wk. en wisseling bedlinnen 1 x p.wk. Kinderbed: gratis.

3 aanbiedingen voor Appartement Ionian Arches in Gouvia, Griekenland

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
VakantiediscounterZie site aanbieder€ 333,00vrije keuze
Jiba-zomerZie site aanbieder€ 365,00vrije keuze
Sudtours-lastminuteZie site aanbieder€ 399,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (3)
  • Foto's (2)
De vrolijke, in pasteltinten gekleurde appartementen van Ionian Arches bieden een heerlijke plek om van een zorgeloze zonvakantie te genieten!Wanneer je 's ochtends de deuren van je appartement open doet en je een blik werpt op het zwembad met zonneterras krijg je direct zin om volop te genieten van het Griekse zonnetje! Maar ook de groene omgeving rondom Ionian Arches belooft veel goeds voor de rest van je vakantie. Het schitterende groene eiland kent ontzettend veel plekken die het bezoeken meer dan waard zijn. Huur dus ook eens een auto of een fiets en ontdek op geheel eigen wijze het mooie eiland Corfu. 's Avonds is het altijd gezellig in de bar van Ionian Arches. Of je nu zin hebt in een lekkere Griekse salade of†een gezellig praatje met de Griekse familie die het complex runt, hier kan het allemaal! Maar ook het gezellige centrum van Gouvia is zeker de moeite waard. In nog geen kwartier wandel je naar het centrum van deze leuke badplaats waar je een ruime keuze hebt aan knusse restaurantjes en gezellige terrasjes. Dit wordt een heerlijke vakantie!
 Lees meer bij Jiba-zomer
Appartementen Ionian Arches is een kleinschalig appartementencomplex waar u heerlijk kunt relaxen. Tevens heeft u hier een schitterend uitzicht over de stad Gouvia.
 Lees meer bij Sudtours-lastminute
Schoonmaak 4 x p.wk., wisseling handdoeken 2 x p.wk. en wisseling bedlinnen 1 x p.wk. Kinderbed: gratis.
 Lees meer bij Vakantiediscounter
Uw zomervakantie in Appartement Ionian Arches, Bron:
Uw Kreta Chersonissos, Corfu griekenland of all inlcusive griekenland in Appartement Ionian Arches (Bron: vakantiediscounter)
  • Appartement Ionian Arches
  • Appartement Ionian Arches